NAKON ŠEST GODINA

Joško Lokas i manekenka Jelena Katarina više nisu zajedno: ‘Ljubav je nestala, život ide dalje‘

‘Mi već neko vrijeme nismo partneri, ali se podržavamo kao još uvijek životni suputnici i poslovni suradnici‘, priopćili su zajedno
Josko Lokas i Jelena Katarina Kapa
 Ranko Suvar/Cropix

Šuškanja su se pokazala točnima. Jelena Katarina Kapa (28) i Joško Lokas (49) potvrdili su da više nisu zajedno. Prekinuli su nakon šest godina veze.

image
Lokas i Kapa
Vojko Basic/Cropix

"Mi već neko vrijeme nismo partneri, ali se podržavamo kao još uvijek životni suputnici i poslovni suradnici. Zamolili bismo vas za mir u ime nas i naših obitelji. Tamo gdje ljubav nestane, ne znači da odgovornost i poštovanje prestaje. Sve je u najboljem redu. Život ide dalje. Lijep pozdrav", napisala je Jelena na Instagramu, a potpisala je i sada već bivšeg partnera.

Par je bio u vezi od 2015. godine, a da nešto ne valja je dala naslutiti bivša Miss turizma kad je nedavno obrisala sve njihove zajedničke slike na društvenoj mreži.

image
Jelena Katarina Kapa, objava na Instagram Storyju
Instagram/Screenshot

Jelena Katarina Kapa, nekadašnja košarkašica i manekenka, glumila je i u Lokasovoj seriji "Nestali".

image
Josko Lokas i Jelena Katarina Kapa
Ranko Suvar/Cropix

- Ona nam vodi društvene mreže, glumi u dijelu posljednje epizode i napisala je tekst za dvije pjesme koje se izvode u seriji. Gledao sam je često kako se zabavlja vani i kako voli doći do mikrofona, a kako sam u scenariju imao scenu s djevojkama koje pjevaju jedne večeri na kraju četvrte epizode, onda smo na probu pozvali nju i njezinu prijateljicu Petru Spaći te kod Tome Žapera u studiju počeli stvarati originalne pjesme za te točke na kamionu. Na sreću, i košarka i manekenstvo se događaju pred publikom, pa je navikla na pozornost i kamere - ispričao nam je ranije Lokas.

image
Biljana Blivajs/Cropix

Podsjetimo, iza njega su dva propala braka. Prvi je s novinarkom Ivanom Silom, s kojom ima troje djece, kći Nou te sinove Tomu i Jakova. Drugi je put uplovio u bračnu luku 2012. s glumicom Natašom Janjić, od koje dvije godine kasnije razveo.

image
Jelena Katarina Kapa, Snježana Mehun, Joško Lokas
Zeljko Puhovski/Cropix

- Noa je sada već prekrasna djevojka i velika mi je potpora u onome što radim. Razgovaramo gotovo kao odrasli ljudi i jedva sam dočekao taj trenutak da ne moram birati riječi kako bismo komunicirali. Toma ulazi polako u svijet odraslih, sluša rap, obožava NBA i trenira odbojku. Gledam ga i ne vjerujem svojim očima kako brzo raste i grabi život na sebi svojstven način. Najmlađi među njima, Jakov je kao neki vilenjak. Iskren, brz, prirodno jak i potpuno neiskvaren. Volio bih da što dulje ostane tako, ali svi mi roditelji znamo da je to nemoguća misija. Društvo će učiniti svoje i zato neka uživa koliko god trajalo. Sud o tome kakav sam otac na kraju će donijeti njih troje. Pokušavam im prenijeti neko svoje znanje i iskustvo, ali u želji da slušaju i drugu stranu. Onu koja ne misli poput njih. Volio bih da grade svoj put i da, dok mogu, budem potpora upravo njihovim snovima jer su tako mojoj sestri i meni roditelji bili podrška i nisu me sprečavali, nego su bili tu - istaknuo je Lokas u ranijem intervjuu za Jutarnji.

image
Joško Lokas i Nataša Janjić, 2014.
Ranko Suvar/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2024 05:02