IZABERITE POBJEDNIKE

Još samo danas imate priliku poslati svoje favorite u finale najveće medijske nagrade Zlatni studio

O pobjednicima će odlučiti zbroj postotnog udjela glasova na kuponima s postotnim udjelom glasova dobivenih glasanjem online

Zlatni studio

 Marko Todorov/Cropix

Još samo danas moguće je dati svoj glas za pobjednike najveće medijske nagrade u zemlji, Zlatnog Studija 2022.

U petak 28. siječnja, u ponoć, zavara se online glasanje na portalu Jutarnji.hr i počinje prebrojavanje glasova čitatelja Studija Jutarnjeg lista pristiglih na kuponima te onih danih online, na portalu Jutarnji.hr

Glasajte za pobjednika u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

O pobjednicima Zlatnog Studija odlučit će zbroj postotnog udjela glasova na kuponima s postotnim udjelom glasova dobivenih glasanjem online, iz dva kruga glasanja.

Svoju priliku da podrže omiljene zvijezde čija lica gledaju na malim i velikim ekranima, na pozornicama kazališta i koncertima, slušaju na radiju, a sve pod motom "Najbolji biraju najbolje", do sada je iskoristilo gotovo 800.000 ljudi.

U protekle četiri godine najveću medijsku nagradu Zlatni Studio za kategorije filma, kazališta, glazbe, televizije i radija pratilo je dva milijuna glasova čitatelja i publike.

Pripreme za glamuroznu večer, za izravni prijenos s Prisavlja, iz najvećeg studija nacionalne televizijske kuće, "Anton Marti", u punom su jeku. Kao i svake godine, gledatelji prijenosa uživat će u večeri prepunoj zabave i blještavila te, dakako, dobre glazbe.

Tijekom proteklih pet godina dodjela Zlatnog Studija obilježena je brojnim glazbenim brojevima koji se i danas rado slušaju i komentiraju na YouTubeu i drugim društvenim mrežama.

Tako je pjesma "Igraj moja Hrvatska" Zaprešić Boysa, u izvedbi "Vatreni Studio banda", na dodjeli nagrada u veljači 2019. godine prikupila gotovo 800.000 pregleda. Glazbenici ujedinjeni s nekima od ponajboljih hrvatskih sportaša, osvajača medalja na Olimpijskim igrama i svjetskim natjecanjima, oduševili su tisuće komentatora iz cijeloga svijeta. Gotovo 300.000 pregleda ima i spot "Lakestock (Za ljubav) Treba imat dušu", snimljen za Zlatni Studio 2020. godine. Pjesma Atomskog skloništa koju je na zagrebačkom Bundeku izvelo 250 glazbenika izazvala je i još izaziva more emocija.

Milijun pregleda ima i snimka Danijele Martinović i Doris Dragović - one su 2018.u duetu otpjevale tri eurovizijske pjesme - "Neka mi ne svane", "Željo moja" i "Marija Magdalena". Grašina izvedba pjesme "Ako te pitaju", koja je 2018. dobila Zlatni Studio, također je preskočila milijun pregleda. Visoke brojke imaju i Goran Bare s "Teškim bojama" i "Hrabri ljudi" Gabi Novak i kolega. Na raznim platformama kultna "Moja domovina" koju je izveo Band Aid 2020 ima više od 100.000 pregleda.

Što će se pjevati ove godine, saznat ćemo uskoro - 4. veljače na petoj dodjeli Zlatnog Studija, na HTV-u.

image
Jutarnji.hr
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 16:45