ZEZNUO SE

Jole zamalo propustio ljubav svog života: ‘Ana mi je rekla da se javim i zvao sam je par puta, ali...‘

Nema predaha za popularnog pjevača, koji do kraja godine nastupa gotovo svaki drugi dan

Joško Čagalj i supruga Ana

 Tom Dubravec/Cropix

Joško Čagalj Jole radi punom parom! Nedavno je s djecom iz Trogira snimio svoju prvu božićnu pjesmu, održao je koncert u Makarskoj, a na Silvestrovo ga čekaju čak dva nastupa - u podne u Samoboru, a navečer u Zadru. Za Božić pjeva Šibenčanima, ali je zato Badnjak već 20 godina rezerviran za obitelj.

S lijepom suprugom Anom, koja ga je ‘oborila s nogu‘ već pri prvom susretu, sljedeće godine slavi 18 godina braka.

"I to mi je proletjelo nekako s mojom Anom. Brzo sve nekako leti, ali vjerojatno zato što mi je lijepo", rekao je Jole za IN Magazin.

A do njihove ljubavne priče zamalo nije ni došlo! Jole je, naime, pri upoznavanju zapisao pogrešan broj Anina mobitela.

"Okrenuo sam zadnja dva broja naopako, onda sam rekao ovom prijatelju što nas je upoznao, jer sam ja tad puno više putovao pa sam zimi češće bio u Zagrebu, ja govorim, došao sam u Split, bila mi je Ana rekla da se javim i zvao sam je s puta par puta, ne javlja se. Kaže on: ne, ne, to nije moguće jer ona ako ti je dala broj, ona će ti se javiti sigurno. Onda je on ustanovio da sam zapisao krivi broj. Naravno kad sam nazvao pravi broj, ona se javila, otišli smo na piće pa na drugo piće", ispričao je pjevač.

image

Joško i Ana Čagalj s djecom

Cropix/

Par ima četvero djece, a najstarija kći Iva dogodine će postati punoljetna. Je li spreman na njezin odlazak iz roditeljskog doma?

"To su već najave, one već razmišljaju hoće li studirati u Splitu ili Zagrebu, ali sreća moja je da ja puno putujem pa ću ih moći često obilaziti, ali ja znam da će taj dan kad će otići na fakultet, jednog dana imati momka pa se udati itd. Volio bih da budu tu negdje blizu, da mogu viđati i djecu i unučad, ali eto, to su njihovi životi", odgovara Jole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2024 12:55