18 GODINA SKUPA

Jole emotivnim objavama proslavio godišnjicu braka sa svojom Anom: Posvetio joj pjesmu ‘Miško moj‘

Ana i Jole vjenčali su se 2006., a par je u ovih 18 godina dobio tri kćeri i sina

Joško Čagalj Jole i Ana Čagalj

 Instagram/jole/

"A misli me odvuku u neku sretnu luku kad stisneš me za ruku, kad mi kažeš da sam tvoj", neki su od stihova koje je pjevač Joško Čagalj Jole posvetio svojoj supruzi Ani pjevajući joj svoju pjesmu "Miško moj" za 18. godišnjicu braka. Par je na Instagramu podijelio video i fotografiju kako uživaju u slavlju svoje godišnjice.

"18 godina zajedno. 18 godina ljubavi! 18 godina braka, mirne i sigurne luke", stoji u opisima objava. Pratitelji su u komentarima čestitali paru, a javili su se i pjevačica Lana Klingor te dizajner Igor Djuga.

Podsjetimo, do ove ljubavi ne bi došlo da pjevač nije dobio Anin pravi broj, koji je isprva pogrešno napisao. No, ljubav je to koja je prerasla u brak dug 18 godina, čija tajna uspjeha, kako je Ana otkrila za IN Magazin, leži u kompromisu.

"Išao je s društvom. Meni to ne smeta ako je jednu večer, drugu večer. Nekad kad prekardaši nakon tri večeri mu kažem: ‘Alo, ej, malo stani na balun.‘ Onda on kaže: ‘Je, Ane, dobro je.‘ Ali to je sve normalno, on je društven i ja sam ga takvog prihvatila", kazala je.

Ana i Jole vjenčali su se 2006., a na svadbi je bilo više od 400 uzvanika. "Grašin otac, Zoran, rekao je da mu je Jole tada skratio pet godina života jer je rekao da će biti jedan broj ljudi, a došlo je 50-60 ljudi više. Pa je falilo janjaca, pa je falilo rižota, pa smo umjesto u 20 sati, u salu ušli u 22 sata...", prepričavala je Ana.

Par je u ovih 18 godina dobio tri kćeri i sina, a najstarija kći ove će godine postati punoljetna i, kako prenosi IN Magazin, nada se odlasku iz doma na studij u Zagreb. "Mislim da je čak i dobro pustiti da se malo osamostale, ovdje se osloni na mamu, a tamo će neke stvari morati naučiti i sama raditi. Tako da nemam ništa protiv toga, a uostalom, Jole je skoro svaki vikend u Zagrebu, tako da nije to problem", rekla je Ana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 01:20