OPET ĆE ZAPJEVATI

Jeste li spremni za legendarni ‘Metak‘? Vlatka Pokos najavila spektakl i povratak na glazbenu scenu

Na Megadance Partyju u Areni Zagreb nastupit će Minea, Ella, Karma, Sandi, Ilan Kabiljo, Simplicia, Mirjana ex. Mandi i mnogi drugi

Nova karijera voditeljice i pjevačice

 

 Saša Burić /Cropix

Vlatka Pokos vraća se na glazbenu scenu - kako je najavila na Instagramu, njezine hitove "Ne tražim ništa" i " Metak (Kad će taj petak)" fanovi će moći čuti uživo na skorašnjem velikom spektaklu u našoj metropoli.

- Vidimo se 9. veljače u Areni Zagreb na Megadance Partyju 2024. - napisala je na društvenoj mreži.

Prema riječima organizatora, udruge Ideje Vrijedne Širenja, riječ je o festivalsko-memorijalnom glazbenom spektaklu koji vraća duh diskoteka 90-ih, kad je dance glazba hrvatskih autora živjela svoje najbolje dane.

- Odabirom najvećih glazbenih hitova na koje smo plesali u klubovima na kontinentu i obali, uz nastupe uživo nekih od najvećih imena domaće glazbene scene, Arena Zagreb će na jednu noć postati najveća diskoteka u Hrvatskoj. Memorijalno ćemo se prisjetiti i onih koji više nisu među nama, ali njihovi hitovi itekako jesu. Za očekivati je da bi se na podiju zajedno mogle naći tri generacije: djed - tata - unuk. Jer sigurno neće biti hita kojemu barem refren nećete zapjevati - stoji na njihovoj službenoj internetskoj stranici.

image

Vlatka Pokos

Goran Sebelic/CROPIX

Na Megadance Partyju nastupit će Minea, Ella, Karma, Sandi, Ilan Kabiljo, Simplicia, Mirjana ex. Mandi i mnogi drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:27