MODNI DVOBOJ

Jelena Veljača objavila staru fotku u istoj haljini kao i Maja Šuput, pa poručila: ‘Nećemo glasati kojoj bolje stoji‘

‘2007. godine ova haljina je u trenu postala it dress‘ - komentirala je dizajnerica Matija Vuica svoju crvenu haljinu

Jelena Veljača i Maja Šuput u crvenim haljinama

 Instagram

Nakon što je u sinoćnjoj emisiji 'Ples sa zvijezdama' voditeljica Maja Šuput imala 'incident' s tortom koja joj je zaprljala haljinu, pa je njezin stilist Marko Grubnić morao brzo pronaći zamjensku haljinu, sve se završilo sretno.

Maja i Marko brzo su se snašli s rezervnom haljinom, a fotografijama i videima iz backstagea pohvalili su se i na svojim profilima na društvenim mrežama.

"2007. godine ova haljina je u trenu postala "it dress..." Bila je dio monokromatske crvene kolekcije, i da me nije Marko Grubnić nagovorio da istu ponovo napravim za Maju Šuput, možda je nikad ne bih ponovila. Ali, totalno super, zar ne?", komentirala je dizajnerica Matija Vuica na svom Instagramu.

Cijelu ovu dramu nije propustila prokomentirati i Jelena Veljača, koja je na svom Instagramu objavila vlastitu fotografiju u istom modelu haljine, samo što je ta fotografija nastala 2007. godine.

"Marko Grubnić, Matija Vuica, Maja Šuput, divno je vidjeti da se isplatilo igrati", napisala je u opisu objavljene fotografije.

image

Jelena Veljača

Instagram

Vuica je zatim složila kolaž fotografiju s njih obje u istoj haljini, a Jelena Veljača šaljivo je komentirala: "Nećemo glasati, samo se divim kak' sam bila beba."

image

Jelena Veljača i Maja Šuput

Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:10