SLAVLJENICA

Jelena Rozga proslavila rođendan na poseban način i iznenadila fanove: ‘To je ostvarenje mog životnog sna‘

Njezina najspektakularnija turneja dosad započet će u Areni Zagreb 17. prosinca, a slijedi i Split 11. veljače 2023.

Jelena Rozga

 Josko Šupić/Cropix

"Ovo je dar mojoj publici. Bila bih najsretnija kad bi im se pjesma i akustični album svidjeli, to bi mi bio najdraži dar" - poručila je Jelena Rozga, koja slavi rođendan na poseban način, te je svojim obožavateljima predstavila prvu pjesmu s dugoočekivanog akustičnog albuma.

Riječ je o obradi hita ‘Zar je ljubav spala na to‘, koji je prije više od 20 godina kao članica grupe Magazin otpjevala s Tifom, bivšim pjevačem grupe Bijelo dugme.

Riječ je o duetu koji je snimila s Matijom Cvekom, koji joj se svidio i kao pjevač i kao osoba.

"Kad smo počeli slagati aranžman za tu pjesmu, samo sam rekla - Ja bih Matiju. Samo sam njega čula u tom trenutku. S obzirom na to da sam nestrpljiva, nazvala sam ga odmah te večeri i pristao je. Sve se nekako otad super posložilo, pa i naši glasovi", zadovoljno naglašava Rozga, a njih će dvoje uskoro snimiti i videospot.

Osim toga, oduševila ju je i činjenica da Matija na svojim koncertima izvodi neke njezine stare pjesme.

"‘Suze biserne‘ su na njegovom repertoaru na svakom koncertu. Nitko se od mlađih pjevača nije toga ranije sjetio i to mi je genijalno. Svaka mu čast na tome, pogotovo jer je riječ o pjesmi koja je, kad je izašla, izazvala različite reakcije, a kasnije je bila megahit. Dan danas kad krene ta pjesma, svi polude" ispričala je Rozga Marku Bratošu i Hrvoju Kečkešu s narodnog, a na svoj rođendan otkrila je i čemu se posebno raduje u idućem razdoblju.

"Napravili smo ove godine mnogo lijepih koncerata, no još me čeka ono o čemu sam sanjala zadnjih 12 godina – arene. To je ostvarenje mog životnog sna", priznala je pjevačica.

Njezina najspektakularnija turneja dosad započet će u Areni Zagreb 17. prosinca, a slijedi i Split 11. veljače 2023.

"Ove godine nema odmora, doslovno nisam prst stavila u more, kako se kaže. Znam sebe… Ići na odmor, a da je glava u studiju – nije odmor. Bolje je sve završiti kako treba i onda mirno otići negdje na nekoliko dana", zaključila je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 06:50