NOVI RAZVOD

Jelena Perčin iza sebe ima dva braka, najviše prašine podigla je veza s poznatim političarom iz Osijeka

Jelena Perčin prvo je bila u braku s poduzetnikom Kristijanom Babićem, a zatim s glumcem Momčilom Otaševićem od kojeg se sada razvodi

Jelena Otašević Perčin

 Cropix

Nakon četiri godine braka, jedan od najpoznatijih glumačkih parova s ovih prostora, Jelena Perčin i Momčilo Otašević, otkrili su da se razvode. Par se upoznao na snimanju serije ‘Zora dubrovačka‘, a ljubav je planula tek na setu serije ‘Kud puklo da puklo‘. Tako su i oni zaključili - ‘kud puklo da puklo‘ i dali šansu njihovoj vezi koja je 2018. okrunjena brakom u tajnosti u Crnoj Gori.

Par je dobio dvoje djece, sina Jakšu i kćer Mašu, a Jelena iz prvog braka s poduzetnikom Kristijanom Babićem ima 13-godišnju kćer Lotu. Par je u braku bio tri godine, a šuškanja o bračnoj krizi započela su u vrijeme kada je snimala sapunicu ‘Najbolje godine‘. Tada su kuloari brujali i o navodnoj romansi s kolegom Ivanom Hercegom. Kasnije je Jelena u jednom intervjuu za Dnevnik.hr priznala da joj je put do osobne sreće i zadovoljstva bio itekako težak.

image

Jelena Perčin

Darko Tomas/Cropix

- Svaki razvod je ružan i mučan. Zbog njega imaš osjećaj poraza i neuspjeha u životu. Iz vlastita iskustva mogu reći da, bez obzira na povrede i nepravde koje doživiš, dijete uvijek mora biti iznad svega toga. Ako su roditelji odgovorni i vole to dijete više od sebe, onda se stvari daju dogovoriti na vrlo civiliziran način - izjavila je tada Jelena za Dnevnik.hr. Tom je prilikom otkrila i da je njezin bivši suprug apsolutno prisutan u kćerinu životu.

Nakon razvoda od prvog supruga, dubrovačku glumicu povezivalo se s 24 godine starijim Vladimirom Šišljagićem, koji je bio osječko-baranjski župan i predsjednik HDSSB-a, a sve se to događalo u vrijeme dok je ona bila članica osječkog HNK. Oni su tijekom 2014. nerijetko viđeni u zajedničkom druženju, a moglo je se vidjeti i u njegovu zagrljaju, pa i kako zajedno izlaze iz njezina stana u ranim jutarnjim satima. Jelena je tada to sve demantirala, a na pitanje Tportala je li ponovno sretna u ljubavi, tada je odgovorila: "Kojom novom ljubavi? Nemam ljubavi. Sama sam!"

image

Jelena Perčin i Vladimir Šišljagić

Vlado Kos/Cropix
image

Jelena Perčin i Vladimir Šišljagić

Vlado Kos/Cropix

A zatim je višesatno svakodnevno snimanje i druženje na setu serije ‘Kud puklo da puklo‘ 2016. rasplamsalo iskre među Jelenom i Momčilom Otaševićem. Ona se tada našla u ulozi spletkarošice Mirande Žeravice koja je sa suprugom i njegovim kćerima iz prvog braka stigla u Oštrovac u potrazi za dijamantima. Miranda je počela zavoditi sretno oženjenog Damira, kojeg je igrao upravo markantni Crnogorac Momčilo Otašević. Baš kao i u seriji, Otašević je na njezine čari pao i u stvarnom životu. Prije nego što se zaljubio u devet godina stariju kolegicu, Momčilo je bio u dugogodišnjoj vezi sa svojom sugrađankom iz Cetinja Tinom Jovetić. Ipak, udaljenost, njegova prezaposlenost i rijetki zajednički trenuci presudili su toj vezi pa je svatko od njih krenuo svojim putem. A Momčila je put odveo u Jelenino naručje.

image

Jelena i Momčilo Otašević

Tonci Plazibat/Cropix/Cropix

Zaposleni glumci i supružnici žonglirali su između privatnih i poslovnih obveza. Njihova obitelj s troje djece ponekad je blagdane morala provoditi odvojeno zbog radnih obveza, a šuškanja o problemima u vezi započela su još 2021., kad je Momčilo s njihovom djecom otišao na Cetinje za Uskrs, dok je Jelena s kćeri iz prvog braka ostala u Zagrebu.

"Potrebno je puno žrtve i organizacijskih sposobnosti da bi se uskladilo troje djece i karijera. Najvažnije je znati svoje prioritete i da se ne može u svakom trenutku sve. Djeca rastu i neću im uvijek biti toliko potrebna, ali sad me zaista trebaju i želim biti tu za njih. Naravno, onda se moraš i nečega odreći, ali sam sigurna da ću se vratiti na set čim za to dođe vrijeme", rekla nam je Jelena u intervjuu 2022. godine.

Navode o razvodu demantirali su u rujnu prošle godine.

"Kad su jasni prioriteti, kad se u tome poklapamo i razumiješ se, onda nije tako teško. Bavimo se poslom koji je javan i neki dio intime javnost želi znati, ali mislim da jednostavno postoji nešto što čovjek mora zadržati za sebe", rekla je Jelena tada za IN Magazin, a na pitanje o razlazu o kojem se pričalo kratko je odgovorila: ‘Ma ne, ma ne.‘

Nažalost, glasine su se sada ipak pokazale točnima, a i sama ih je Jelena Perčin potvrdila u intervjuu za Gloriju.

"Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece", rekla je Perčin za Gloriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:03