ZVIJEZDE PJEVAJU

Jelena Perčin, Davor Jurkotić i Ivan Pažanin uskoro će nam zapjevati: ‘Nigdi nisan piva, a mislim da je i bolje da nisan‘

Poznati su prvi kandidati nove sezone HRT-ova showa ‘Zvijezde pjevaju‘, a evo što su nam otkrili o svojim glazbenim mogućnostima

Ivan Pažanin i Pjer

 Instagram

Gdje sam dosad pjevao? Nigdje! - kaže Ivan Pažanin za kojeg se šuška kako će biti jedan od natjecatelja nove dvanaeste sezona HRT-ovog hit showa ‘Zvijezde pjevaju‘, koja počinje 25. ožujka. Splitski chef, naravno, do službene objave s HTV-a koja se očekuje sljedećeg tjedna ne smije potvrditi je li ova vijest točna, ali smije kazati kakva su njegova dosadašnja pjevačka iskustva:

- Nikakva! Nigdi nisam piva, a mislim da je i bolje da nisan - govori Pažanin koji će po našim informacijama kuhaču uskoro zamijeniti mikrofonom. Može li nam otkriti kakve pjesme voli slušati?

image

Ivan Pažanin sa psom

Instagram

- Ja sam Dalmatinac. Dakle, Oliver. A volim i klape - govori Pažanin koji se hvata za glavu na naše pitanje je li ikad dosad probao zapjevati s Oliverom ili nekom klapom.

- Ne bi se to nikad usudio! Pa tko bi normalan išao pustiti glas među takvim vokalima? - pita Pažanin.

I Jelena Perčin, za koju se također govorka kako ulazi u postavu ‘Zvijezde pjevaju‘, priznaje da su njena dosadašnja pjevačka iskustva oskudna.

- Pjevala sam par puta u predstavama, uglavnom kamuflirajući se među kolegama. Inače volim pjevati, rado pjevam po tulumima, uvijek svjesna svojih mogućnosti, odnosno nemogućnosti. Ali, unatoč tome ne dam se obeshrabriti, jer pjevanje je radost, a radosti nikad dosta - govori glumica koja sluša različitu glazbu, a velika je obožavateljica Ette James, Nine Simone, Elvisa, Bowieja i Nicka Cavea.

image

Jelena Perčin

Darko Tomas/Cropix

Svu dobru glazbu voli i urednica showa Uršula Tolj, koja jedva čeka da krene nova sezona showa.

- Pripreme za spektakl već su počele. Veselim se novoj sezoni, a publici obećavam mnogo dobre glazbe i mnogo novih, zanimljivih parova - najavljuje televizijska urednica.

Kad smo već kod najava, šuška se, da će na HTV-u u ožujku zapjevati i Davor Jurkotić, riječki komičar koji je svojedobno s članom žirija ‘Zvijjezda pjevaju‘ činio čuvene ‘Bijele udovice‘. Njegovi prijatelji koji su ga čuli na tulumima tvrde da nije tako loš.

- Rekli su vam da nisam bio loš? Što im je? Pa, ja pjevam predivno! - govori Riječanin i nastavlja:

- Svi profesionalni pjevači koji su me dosad čuli kako pjevam, nakon toga su zaplakali. Nakon mog pjevanja ridao je i Battifiaca. Razumijem ga, suze su mu došle zbog ljubomore i zavisti. Što bi on dao da može pjevati poput mene - kaže Jurkotić, kojem je glazbeni uzor Robert Ferlin.

image

Davor Jurkotić

Matija Djanjesic/Cropix

- Od njega se u showu ‘Zvijezde pjevaju‘ puno moglo naučiti o glazbi i pjevanju općenito. Još mi i danas u glavi zvone umilni zvuci koje je ispuštao. Žao mi je da mu je na njegovom uspješnom glazbenom putu smetao ljubomorni mentor Battifiaca, koji Ferlinu nije dozvoljavao da skroz ispolji svoj glazbeni talent. Ali, tako je to u životu. Nama nadarenima, poput mene i Ferlina, non stop se podmeću klipovi pod noge, gura nas se u zapećak, rade se podli planovi da se osujete naše glazbene karijere - žali se Jurkotić, dok Uršula Tolj poručuje:

- Još samo nekoliko dana i objavljujemo parove nove sezone showa ‘Zvijezde pjevaju‘. Dotad, pokušajte na društvenim mrežama naše emisije pogoditi o kome se radi - kaže Uršula.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 11:28