SEKS BOMBA

Jednim starim hitom osvojila je svijet, a 36 godina poslije golišavim fotkama zaprepastila je Italiju

Morala sam inzistirati na tome da napravi DNK test, na što je on pristao tek kad sam ja imala već 46 godina, rekla je pop zvijezda

Sabrina Salerno

 Facebook, Profimedia/

Talijanska pjevačica, model, glumica i televizijska voditeljica, Sabrina Salerno (55), 80-ih godina postala je prava ikona senzualnosti. Nakon što ju je otkrio Claudio Cecchetto, producent i lovac na talente, zanosna brineta proslavila se hitovima kao što su “Sexy Girl” i “Boys (Summertime Love)”.

Iako nikad nije skrivala da je imala tešku prošlost, pop diva tek je nedavno otkrila šokantne detalje iz svog privatnog života.

- Imala sam vrlo loš odnos s ocem... On je umro 2019., nedugo nakon što je pokušao uspostaviti kontakt sa mnom. Tražio je moj oprost, a ja sam upoznala njegovu obitelj... Ponovno smo postali otac i kći, ali ta veza trajala je samo tri mjeseca... Iznenada je preminuo u srpnju - rekla je svojedobno Sabrina, no nikad nije otkrila identitet muškarca koji ju je cijeloga života odbijao prihvatiti kao vlastitu kćer.

image

Sabrina Salerno

Maria Laura Antonelli/Avalon/Profimedia/Maria Laura Antonelli/avalon/profimedia

- Upoznala sam ga tek kao 12-godišnjakinja... Ja sam njega prva potražila... Nažalost, on tad nije želio imati nikakve veze sa mnom. Morala sam inzistirati na tome da napravi DNK test, na što je on pristao tek kad sam ja imala već 46 godina. Tad sam napokon uspjela dobiti službeno priznanje... Problematičan odnos s ocem dosta je utjecao na mene. Tu otvorenu ranu nosila sam duboko u sebi godinama... Otac mi je govorio kako je ‘moje rođenje bilo nesreća‘, a on u to vrijeme apsolutno nije želio imati kćer. Dugo sam se osjećala napuštenom i potpuno ignoriranom - ispričala je jednom prilikom u intervjuu.

- Ne bih mijenjala sebe danas za onu djevojku koja sam bila u dvadesetima, bila sam krhka i u sebi sam vidjela puno mana. Sad se osjećam mirnije, jača sam i sigurnija u sebe - kaže Sabrina.

Za nju samo riječi hvale imaju i kolege iz svijeta estrade, uključujući i Samanthu Fox (57), još jednu megazvijezdu iz ere ‘80-ih.

- Sabrina, želim ti sve najbolje! Voljena si, imaš milijune obožavatelja, a i ja sam jedna od njih - poručila joj je nedavno kolegica u jednoj TV emisiji, a Salerno se nadovezala komentirajući kako između njih dvije nikad nije bilo rivalstva, iako se o tome često šuškalo.

- Imam puno kolegica, možda zato što sam lišena ljubomore na druge žene... S druge strane, uvijek mi je bilo neugodno raditi s muškarcima. Oni su puno konkurentniji od žena, žele se istaknuti pod svaku cijenu. I dalje živimo u kulturi kojom dominiraju muškarci, pa je ženama teže. Ako izgledate dobro, to može biti prednost, ali često je i kazna, jer žena onda mora stalno dokazivati da je ‘veća‘ - izjavila je nedavno Sabrina.

image

Sabrina Salerno

Alberto Terenghi/Ipa-agency.ne/Pa Images/Profimedia/Alberto Terenghi/ipa-agency.ne/pa Images/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 15:42