SJAJAN POČETAK

Jedan par u showu ‘Zvijezde pjevaju‘ posebno je oduševio žiri svojom izvedbom: ‘Nije humano...‘

Osam novih parova natjecat će se kroz šest emisija koliko ovog puta taj HTV-ov spektakl ima, a sve je započelo sinoć

Igor Barberić i Ivana Kindl

 Dario Njavro Za Hrt/Dario Njavro Za Hrt

Osam novih parova krenulo je u utrku za najbolje pjevače u 13. sezoni HTV-ovog showa "Zvijezde pjevaju". Najbolje ocijenjeni par sinoć su bili Igor Barberić i Ivana Kindl. Oni su po sudu žirija koji čine Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja zaslužili 26 bodova, dok se u toj prvoj emisiji u kojoj nema ispadanja nije baš proslavio plesni učitelj i sudac Nicolas Quesnoit i njegova mentorica Neda Parmać koji su zaradili tek 19 bodova.

image

Nicolas Quesnoit i Neda Parmać

Dario Njavro Za Hrt/Dario Njavro Za Hrt

Pored njih svoje pjevačke sposobnosti pokazali su bivša miss, poduzetnica te model Lejla Filipović i Bojan Jambrošić, voditeljica Jelena Pajić i Vjeko Ključarić, paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja i Goran Bošković, glumica Tara Rosandić i Lara Antić Prskalo, glumica Dea Presečki i Dino Petrić kao i radijska voditeljica Ivana Mišerić u tandemu s Alenom Đurasom.

image

Lejla Filipović i Bojan Jambrošić

Dario Njavro Za Hrt/Dario Njavro Za Hrt

Igor i Ivana uistinu su zaradili visoke ocjene; po devet od Danijele i Marija te osam od Marka zahvaljujući svojoj izvedbi pjesme "You Make Me Feel".

- Stvarno vas je gušt slušati, gušt gledati - zaključio je Battifiaca, dok se Martinović nadovezala kako nije baš "humano" tako ući već u prvu emisiju. Drugo mjesto osvojili su pak Jelena i Vjeko, kojem je žiri odlučio dati za pjesmu "Hello" 24 boda.

- Ti za sad imaš najbolji vibrato - zaključio je Tolja kojem se svidjela voditeljičina boja glasa.

image

Jelena Pajić i Vjeko Ključarić

Dario Njavro Za Hrt/Dario Njavro Za Hrt

Pjesma "Ja sam zaljubljen" nije se pokazala previše sretnom za Nicolasa i Nedu. Sedam obodova dobili su od Danijele i po šest od Marka i Marija. Doduše nisu to ni slabe ocjene, niti su komentari bili ubitačni po natjecatelje.

- Nicolas, propjevao si tek na visokom dijelu, dok je ostatak bio malo predubok. Na refrenu te čak nisam ni čuo - zaključio je Tolja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:18