JEDNA OD STO

Je li ovo najizazovnije izdanje do sad? Domenica zalegla u plićak i priznala zašto je skoro umrla od straha

Upravo je ušće Neretve, koje mnogi nazivaju i hrvatskom Kalifornijom, oduševio Domenicu u novome spotu

Domenica

 Prosper Filipović/

Pjesma ‘Jedna od sto‘ Vjekoslave i Tončija Huljića sigurno je jedna od najdražih koje sam snimila dosad - kaže Domenica koja je ovu skladbu premijerno predstavila na festivalu Melodije Jadrana, a sada je objavljen i video-spot što ga je plavokosa Dalmatinka sama osmislila.

Spot je sniman na dvije lokacije, za vrijeme izlaska sunca na Bačvicama i zalaska sunca na ušću Neretve. Upravo je ušće Neretve, koje mnogi nazivaju i hrvatskom Kalifornijom, oduševio Domenicu i u trenutku kada je preslušala demo verziju pjesme, znala je kako će upravo ova lokacija biti u spotu. Njezinu ideju realizirao je i pretočio u stvarnost Ivan Trpimir Lozić, a prizori koji ostavljaju bez daha savršeno prate sentiment pjesme ‘Jedna na 100‘.

image

Domenica

Prosper Filipović/
image

Domenica

Prosper Filipović/

Za vizualni identitet pobrinula se Matija Vuica, čije su ženstvene kreacije dale poseban touch spotu, čije je snimanje Domenica opisala riječima:

- Preko trnja (čitaj:trave) do spota - napisala je Domenica na Instagramu, a s njom se odmah složila i Petra Kurtela.

- Prošla sam istu travu za snimanje. Najgore je što natikače zapinju u mulju pa moraš ići bos. Uglavnom, umrla sam sto puta od straha da ću nagaziti na zmiju - kazala je Petra, na što je Domenica otkrila kako je u spotu bosonoga jer nije htjela zaprljati nove ‘šlape‘.

image

Domenica

Prosper Filipović/
image

Domenica

Prosper Filipović/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:53