LUKSUZ NA ŠESTINAMA

Javila se Nikolina Pišek vodi bitku s uređenjem vile: ‘Rekli su da će sve biti u redu. Lagali su me...‘

Voditeljica je otkrila i da je dobila nekoliko projekata uređenja interijera te da im se jako raduje

Nikolina Pišek

 Dino Ninkovic/

Voditeljica Nikolina Pišek često na svom Instagramu s pratiteljima dijeli kadrove iz selidbe i uređenja vile vrijedne 1,7 milijuna eura koja se nalazi na zagrebačkim Šestinama. Nekretninu je voditeljica kupila sa svojim suprugom Vidojem Ristovićem, koji je preminuo, a novom je objavom na društvenim mrežama otkrila što je to za nju posebno u cijelom tom procesu.

"Rekli su mi da će sve biti u redu. Brzo. Lagali su me. Ne vjerujte nikome tko vam kaže da je selidba i preuređenje bauk", počela je Pišek pa nastavila da bi opet sve ponovila. "Otvaram kutije, namještam, živim u prostoru koji polako osjećam i rađaju mi se nove ideje i vizije", dodala je.

Voditeljica je otkrila i da je dobila nekoliko projekata uređenja interijera te da im se jako raduje, a istaknula je ljepotu samog procesa. "Obožavam ljepotu nedovršenosti i procesa, tragove nekih minulih vremena obgrljenih u suvremeno. Volim prostore koji vam kažu nešto o ljudima koji tu obitavaju, o njihovim ljubavnima i navikama, ne volim generičke prostore koji su danas sve zastupljeniji", kazala je.

"Volim ovaj posao, volim proces, bol, borbu...", zaključila je voditeljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. lipanj 2024 11:50