KAKVO IZNENAĐENJE

Jarak pred Šprajcovom kućom zbunio susjede: ‘Što je sad napravio? Ovo neće dobro završiti!‘

Na posjet prijatelju nije ga naveo novinarski zadatak, nego - samilost, a u rukama je držao poveći paket u kojemu su bile - hlače!

Zoran Šprajc i Andrija Jarak

 Instagram/zoran Šprajc/

"Dođi, vidi! Ovo neće dobro završiti! Jarak mu stoji pod prozorom! Što je sad napravio", zabrinuto je pitala svog supruga susjeda Zorana Šprajca koja je u ponedjeljak u sumrak krenula zalijevati cvijeće na balkonu i ugledala Andriju Jarka kako stoji pred kućom u kojoj živi Šprajc. Prekaljeni reporter u rukama je držao poveći paket i kao da se skanjivao hoće li pozvoniti ili ne.

- Premještao se s noge na nogu, a onda je zabrinuto pogledavao prema paketu i ispod glasa samog sebe pitao: ‘Je li ovo pravi broj?‘ - kažu svjedoci, koji su čekali kad će Jarku stići pojačanje: snimateljska ekipa, tonac i svi ostali koji su uz njega kad se on zaputi u nečije dvorište.

No ovoga puta Jarak je bio sam, a na posjet prijatelju Šprajcu nije ga naveo novinarski zadatak, nego - samilost.

Bilo mu je, kažu nam njegovi prijatelji, žao vidjeti kako Šprajc prošloga petka odjavljuje "Stanje nacije" samo u gaćama.

- Siroti čovjek! Ja to ne mogu gledati - rekao je prijateljima Jarak, dok mu je iz oka kanula suza. Već u subotu krenuo je u akciju, odlučan da prijatelju Šprajcu pokloni hlače, kako narod ne bi raspravljao o tome na koje su niske grane pali televizijski urednici.

No nije to bio lagan zadatak, jer trebalo je pronaći dovoljno velike hlače za Šprajca. Potraga je sretno završila u ponedjeljak, a iz provjerenih izvora doznajemo da je i Šprajc bio ganut ovom nesebičnom Jarkovom gestom koja je stigla u pravi trenutak jer su ova dvojica RTL-ovih titana već u utorak imali dogovoreni fotosession za potrebe jesenske sheme svoje televizije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 09:58