GENERALNA PROBA

Iza kulisa Zlatnog Studija: Vesna Pisarović zakasnila na probu, Petar Grašo oduševljen...

Generalna proba na kojoj je vladala sjajna atmosfera koja se produljila i na večer, a sada je već sve spremno za početak spektakla
Davor Gobac, Vesna Pisarović
 Željko Puhovski/Cropix

Uoči četvrte dodjele nagrada Zlatni Studio, u HTV-ovu studiju "Anton Marti" održala se generalna proba na kojoj je vladala sjajna atmosfera koja se produljila i na večer. Producenti, glazbenici, voditelji i prezenteri nagrada vrzmali su se uokolo, uvježbavajući svoje nastupe i govore na raskošnoj pozornici koja je, kako i priliči Zlatnom Studiju, i ove godine zabljesnula scenografski.

image
Davor Gobac na generalnoj probi
Damir Krajac/Cropix

- Zlatni Studio za mene je oduvijek bio povod za krasno druženje i susret s kolegama koje sam inače rijetko viđao jer sam vječito na putu. Sada ih viđam još rjeđe, doduše iz drugih razloga, no lijepo je znati da smo se okupili ovdje unatoč svemu - rekao nam je Petar Grašo koji je ove godine u konkurenciji za pjesmu ("Neće nas zauvik bit"), kao i za pjevača godine.

image
Petar Grašo na probi
Damir Krajac/Cropix

- Ovo se događanje etabliralo u jednu vrlo ozbiljnu nagradu, nagradu koja je realan presjek onoga što se te godine događalo na sceni, a to nije slučaj sa svakom nagradom. Zato cijenim Zlatni Studio i uvijek mi je drago biti ovdje - rekao je Grašo, dodajući da ga je oduševila i scenografija, pogotovo veliki ekrani koji su posvuda po studiju i koji, kako nam je rekao, nadoknađuju činjenicu da mnogi od nominiranih zbog epidemioloških mjera ne mogu fizički prisustvovati dodjeli nagrada.

image
Damir Krajac/Cropix

Osim pjevače i pjesme, Zlatni Studio i ove godine nagrađuje glumice i glumce, kazališne predstave i filmove, TV novinare i voditelje, televizijske emisije i serije - u pet kategorija čak 19 nagrada.

image
Damir Krajac/Cropix

Glumica Nina Violić otkrila nam je da je ove godine u ulozi prezenterice nagrada.

image
Generalna proba
Damir Krajac/Cropix

Iako je proba odavno počela, scenaristica TV spektakla Jasna Nanut s Davorom Gopcem isprobavala je tekst ispred HTV-ova studija. Nisu bili jedini, jer proljetno je sunce mnoge izvuklo van.

Vesna Pisarović je kasnila na generalku, no nitko se na nju nije naljutio. Većinom se komentirao njezin nastup na Dori.

image
Davor Gobac i Jasna Nanut
Damir Krajac/Cropix

Na probi je bila i Gabi Novak, kao i Vanna i Jasna Zlokić, koje su obje nominirane za pjevačicu godine, uz pjevačicu Zsa Zsa koja je tijekom probe dojmljivo izvela svoju hit-pjesmu "Ova ljubav". Njezin partner u pjesmi, poznati reper mlađe generacije Hiljson Mandela, nastupio je s njom putem velikog videoekrana u studiju "Anton Marti".

image
Zlatni Studio
Jutarnji list
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:23