DAN PRIJE VJENČANJA

Ivanka i Mrle otkazali svadbu, otkriveno zašto: ‘Sve je bilo spremno, malo je reći da su razočarani‘

Ivanka se u četvrtak nije osjećala dobro te se u petak išla testirati na koronu i nažalost, test je bio pozitivan.
 Bruno Konjevic/Cropix

Iako je u detalje bilo planirano mjesecima unaprijed, dan uoči svadbe Ivanka Mazurkijević saznala je da ima koronavirus. Stoga je vjenčanje s Damirom Martinovićem Mrletom opet morala otkazati.

Loše vijesti za Ivanku Mazurkijević (49) i Damira Martinovića Mrleta (60), iz nadaleko poznate riječke grupe Let3, stigle su dan uoči njihovog vjenčanja, koje je trebalo biti u subotu na pitoresknom otočiću San Marinu, nasuprot Novog Vinodolskog. Naime, Ivanka se u četvrtak nije osjećala dobro te se u petak išla testirati na koronu i nažalost, test je bio pozitivan.

- Malo je reći da su mladenci skroz razočarani, sve je bilo spremno, svi su se veselili posebnom danu kada su trebali izreći svoje sudbonosno da, no trenutačno je najbitnije da se mladenka oporavi - kratko kažu iz organizacije, koja je dala sve od sebe kako bi ovaj poseban dan protekao u najboljem ozračju.

Naime, na navedenom otočiću nalazi se samo jedna crkvica te je uložen veliki trud kako bi se brodicama do njega dopremila sva potrebna oprema, od stolova i stolica, hrane, pića, dekoracija, struje, razglasa i svega ostalog što jednu svadbu čini nezaboravnom. Na dugo očekivanoj svadbi se ujedno trebao snimiti i spot premijernog dueta Ivanke i Zorana Prodanovića Prlje, no i to će morati pričekati Ivankino ozdravljenje.

Podsjetimo, poznati par vjenčao bi se, puno ranije da im koronavirus nije poremetio planove. Zajedno su više od deset godina u skladnoj privatnoj i poslovnoj vezi, a tijekom rada na projektu Mr.Lee&IvaneSky, uspjeli su 'upetljati' i priču o vlastitom vjenčanju. Odluka je tada pala na otočić San Marino, koji se nalazi pored Novog Vinodolskog. Hoće li im nove okolnosti i nova odgoda promijeniti i samu lokaciju svadbe - par ni sam zasad ne zna. No, ionako je od svega najvažnija - ljubav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:03