NEPOSREDNA METKOVKA

IVANA VIDA BEZ DLAKE NA JEZIKU ODGOVARALA OBOŽAVATELJIMA 'Operirala sam svašta, a kućnu pomoćnicu nemam jer sam podredila svoj život dečkima'

 
Domagoj i Ivana Vida
 Instagram

Od Svjetskog nogometnog prvenstva i nogometaši i njihove partnerice privlače puno više pažnje na društvenim mrežama. Kao jedan od najpopularnijih parova pokazali su se Ivana i Domagoj Vida.

Njihov trogodišnji sin David postao je zvijezda još kad je bosonog utrčao na teren u Moskvi nakon pobjede nad Engleskom u polufinalu. Premda Domagoj Vida ne želi profil na društvenim mrežama, njegova supruga to nadoknađuje i ima više od 85.000 obožavatelja.

Vjerojatno je zato odlučila, u okviru Instagram stories, objaviti odgovore na više od 30 pitanja svojih prijatelja, poznanika, ali i posve nepoznatih ljudi koji su joj na toj društvenoj mreži postavljali pitanja. Dakako, dobila je i niz komplimenata, no obožavatelji nogometaša i bivše Kraljice Hrvatske doznali su i mnoge nepoznate detalje iz Ivaninog života.

Rođena u Metkoviću, ova 24-godišnja brineta srednju je školu završila u Mostaru, a u Domagoja se zaljubila već sa 19 godina. Vjenčali su se četiri godine kasnije, a u međuvremenu je na svijet došao mali David koji je prisustvovao vjenčanju roditelja.

‘Podredila sam svoj život svojim dečkima, svakim danom se trudim biti dobra supruga i majka’, između ostalog je napisala Ivana.

Screenshot / Instagram

Tako smo saznali da Ivana, djevojačkog prezimena Gugić, živi na relaciji Zagreb-Istanbul, a od stranih jezika priča engleski i ruski. Premda bračni par Vida sigurno ne mora brinuti o financijskoj situaciji, Ivana je otkrila da nema kućnu pomoćnicu: ‘Ja nemam, ali Domagoj ima – mene.’ Osim toga, napisala je da nema ni dadilju te da se oboje brinu o Davidu koji ide u vrtić.

Screenshot / Instagram

Ljepotica je bez zadrške priznala da je imala više estetskih operacija, no nije otkrila koje konkretno. Ipak, boja kose joj je prirodna, tamno smeđa. Požalila se da se ne može osloniti na genetiku kad je u pitanju održavanje linije pa to radi napornim treninzima. Iako obožava brzu hranu, kuhanje je smiruje i opušta.

Screenshot / Instagram

Kao najteži trenutak u životu navodi drugi rođendan sina Davida kad je završila u bolnici.

Naravno, netko se sjetio njezine nedavno objave u kojoj je zajedljivo prokomentirala da od brojnih obožavatelja nisu mogli ni večerati u miru. Domagoj se ustajao iz restorana i odlazio od stola da bi pozirao s obožavateljima. Zato su je pitali smeta li je kad joj supruga zaustavljaju za fotografiraju, na što je ona odgovorila da je smeta samo ako ih prekidaju u ručku ili večeri.

Kao svoju najgoru osobinu navodi tvrdoglavost, no priznajte da bi bez problema mogla živjeti u Donjem Miholjcu. Na pitanje je li joj važan novac u svom stilu je rekla: 'Da, kad moram na WC koji se plaća!’

Screenshot / Instagram

Zanimljiva je bila i poruka od njoj nepoznate osobe koja joj je napisala: 'Ja ću iskreno jedno pitanje. Da li bi mi mogla pomoći i uplatiti 1000 kn? Iskreno.' 'Može, pošalji račun', napisala mu je Ivana.

Screenshot / Instagram

Ivana je nedavno objavila dvije fotografije na kojima pozira bez šminke čime je osvojila pratitelje, no ovom je interakcijom zapečatila status jedne od omiljenih supruga nogometaša. Korisnike Instagrama oduševila je njezina skromnost i neposrednost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 05:30