LEGENDA U BOLNICI

Ivana Kovač o zdravstvenom stanju svog oca: ‘Mišo se osjeća bolje, temperatura je pod kontrolom‘

Mišina kćer Ivana Kovač jučer je umirila javnost rekavši kako nema razloga za paniku

Mate Mišo Kovač

Jučer oko podneva odjeknula je vijest kako je Mišo Kovač večer prije završio u splitskoj bolnici zbog povišene temperature. Mišo i supruga Lidija više od dvije godine borave u Podstrani jer Miši odgovara morski zrak budući da ima kroničnu opstruktivnu bolest pluća (KOPB). U ponedjeljak predvečer Lidija je pozvala Hitnu pomoć koja ga je prevezla na Firule.

Mišina kćer Ivana Kovač jučer je umirila javnost rekavši kako nema razloga za paniku. Danas je pouzdani izvor Slobodnoj Dalmaciji potvrdio da se Mišo osjeća bolje.

- I dalje je u bolnici pod kontrolom liječnika. Na antibioticima je tako da je temperatura pod kontrolom. Mišo se osjeća bolje. Zadržat će ga u bolnici još koji dan preventive radi - rekao je za Slobodnu Dalmaciju pouzdan izvor.

Inače, Mišo je lani zbog povišene temperature morao otkazati novogodišnji koncert u Vukovaru zbog čega mu je bilo iznimno žao. Prije dvije godine isto je bio završio u splitskoj bolnici zbog povišene temperature, a prebolio je i koronu kao i njegova obitelj, supruga Lidija i kćer Ivana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:32