DJ KNOLLDOLL

Ivana Knoll se pojavila na pozornici i iznenadila partijanere na Ultri, a njen outfit je nadmašio i one iz publike

Ivana Knoll je svojim energičnim miksovima i jedinstvenim stilom privukla pažnju organizatora Ultra Festivala

Ivana Knoll na Ultra Europe Split 2024.

 Marina Knežević Petković/slobodna Dalmacija/

Počeo je 10. Ultra Europe festival u Splitu na stadionu Park mladeži.

Dosad najveće izdanje popularnog festivala elektronske glazbe trajat će do nedjelje, a očekuje se da će u grad podno Marjana stići više od 150.000 partijanera iz raznih kutaka svijeta koje će zabavljati čak 150 DJ-eva.

Slobodna Dalmacija javlja da je na pozornicu Ultra Festivala 2024., kao iznenađenje večeri, stigla DJ Knolldoll.

Nakon što je izgradila solidnu bazu obožavatelja prateći hrvatsku nogometnu reprezentaciju, sada se upustila u glazbene vode. Ivana Knoll je svojim energičnim miksovima i jedinstvenim stilom privukla pažnju organizatora Ultra Festivala. Njeno pojavljivanje donosi publici eksploziju elektronske glazbe i nezaboravnu atmosferu koja odjekuje kroz cijeli nastup, piše Slobodna Dalmacija.

Za svoj je nastup na Ultri Ivana Knoll odabrala pripijeni, prozirni kombinezon, koji je crnim materijalom pokrivao tek ključna mjesta. Svoj je outfit objavila i na Instagramu gdje je dobila pregršt komplimenata uoči nastupa. Najavila je da će svirati komercijalno i da će posjetitelje iznenaditi.

- Jako sam uzbuđena. Prvi put sam na Ultri kao DJ. Ljubav prema glazbi se davno rodila, još dok sam bila u srednjoj školi. Tada sam govorila svojima da želim biti DJ i napustiti fakultet. U to vrijeme je to bila nemoguća misija. Sada kada sam ostvarila u životu sve što sam htjela, od fakulteta koji sam magistrirala, otvorila svoj bikini brend, postala najpraćeniji influencer u Hrvatskoj, onda sam rekla da mi treba nešto novo, jer me prestalo ispunjavati. Tada sam rekla, idem u moju najveću ljubav, a to je DJ-iranje, rekla je Ivana Knoll za Dalmatinski portal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 17:50