Splitski chef Ivan Pažanin, zvijezda RTL-ovog gastro showa "Tri, dva, jedan-kuhaj!" koji sada za Novu TV radi emisiju "Riba na torti", dio zime odlučio je provesti u Španjolskoj. Osim u ugodnoj temperaturi za ovo doba godine, Pažanin je očekivano uživao i u tamošnjoj kuhinji, kako u onoj s Michelinovim zvjezdicama, tako i u onoj sveprisutnoj poput recimo pizze ili klasike poput pršuta i sira. Na svom Instagram profilu objavio je fotografije kako "gušta", ne samo u Malagi već i u drugim gradovima Andaluzije, poput Seville.
Baš u Sevilli posjetio je slavni restoran Abantal, mjesto koje se proslavilo s modernom andaluzijskom kuhinjom.
"Čistoća okusa. Savršenstvo.", zaključio je kratko u svom stilu Pažanin nakon što je probao jela Abantala. U drugoj objavi na Instagramu stavio je tek opis - "50 nijansi narančaste" uz galeriju slika na kojoj su se našli i škampi u razno-raznim varijantama.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....