VELIKI DAN

Iva Majoli udala se za talijanskog poduzetnika, procurila prva fotka njezine vjenčanice

Iva je izabrala bijelu haljinu s prorezom koji se penjao uz nogu i V izrezom oko vrata. Preko haljine nosila je sako s ukrasom

Iva Majoli

 Instagram/

Iva Majoli danas se popodne u Milanu udala za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija. Njena prijateljica, talijanska tenisačica Mara Santangelo objavila je fotografiju s Ivom i pokazala u kakvoj se vjenčanici udala.

Iva je izabrala bijelu haljinu s prorezom koji se penjao uz nogu i V izrezom oko vrata. Preko haljine nosila je sako s ukrasom na ovratniku. Kako je ranije otkrila, kosu je skupila u nisku punđu, piše Gloria.

Izbornica ženske teniske reprezentacije nosila je i srebrne štikle s potpisom Christiana Louboutina, a u rukama je nosila buket bijelih ruža.

image

Vjenčanje Ive Majoli

Instagram/

Iva je jutros na društvenoj mreži podijelila djelić atmosfere. Fotografirala je šampanjac, dvije čaše, cipelu s visokom petom te veliki buket bijelih ruža, umotan u bijeli papir s logom modne kuće Armani. Na stoliću je stajao i natpis s porukom "And so the adventure begins" ("Započinje avantura").

U Milano je stigla Ivina kći Mia, a u srijedu navečer im se pridružila i Borna Kotromanić. Influencerica se javila s večere u luksuznom restoranu, a zatim je pozirala u lobiju milanskog hotela Principe di Savoia.

Na dan vjenčanja Borna se javila iz hotela i otkrila da će na svadbi nositi crnu haljinu ukrašenu perjem, dizajn hrvatskog modnog brenda Hippy Garden.

image

Iva Majoli

Instagram/

Podsjećamo, Iva je uoči vjenčanja otkrila nekoliko pojedinosti ceremonije.

"Odlučili smo se za skromno vjenčanje, samo u vijećnici, uz kumove, obitelj i najbliže prijatelje. Nakon izrečenih zavjeta idemo na mali koktel i večeru i to će biti to. Slavlje za veći krug prijatelja organizirat ćemo u svibnju iduće godine, najvjerojatnije opet negdje u Italiji", rekla je bivša tenisačica te dodala kako zbog poslovnih obveza neće otputovati na medeni mjesec s Robertom, piše Gloria.

image

Vjenčanje Ive Majoli

Instagram/

Borna je pak rekla više o poklonima za mladence.

"Već sam joj dala dar, ali imam još neke ideje. Iva je imala listu želja za goste na kojoj su, između ostalog, bili kuhinjski uređaji Smeg & Dolce Gabbana", ispričala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. ožujak 2024 02:15