UMRO MATTHEW PERRY

Iva Majoli se zajedničkom fotografijom oprostila od slavnog glumca: ‘Počivaj u miru, prijatelju‘

Istu fotografiju naša bivša tenisačica objavila je i nekoliko mjeseci ranije, a snimljena je na teniskom turniru Roland Garrosu

Iva Majoli i Matthew Perry

 Screenshot/INSTAGRAM

Naša najpoznatija tenisačica Iva Majoli (46) oprostila se od glumca Matthewa Perryja na svom Instagram profilu i otkrila da su bili prijatelji. Podijelila je fotografiju s glumcem.

"Počivaj u miru, prijatelju", napisala je kratko.

Istu fotografiju Iva je objavila nekoliko mjeseci ranije, a snimljena je na teniskom turniru Roland Garrosu. Tad je srela poznatog "Prijatelja", koji je veliki obožavatelj tenisa.

Njegova ljubav prema tom sportu počela je dok je odrastao u Ottawi u Kanadi, gdje se i okušao u tenisu. Postao je najbolji juniorski igrač u dobi od 13 godina i sanjao o tome da postane profesionalac, ali priznao je kako se njegov pogled na karijeru promijenio kad se u tinejdžerskim godinama preselio u Los Angeles.

"Jesu li tenis i gluma slični? Ne znam. Oboje su vrlo mentalne igre. Vrlo je teško biti dio i jedne i druge. Kao tinejdžer sam shvatio da neću igrati tenis za život, pa sam se odlučio za glumu", ispričao je kasnije Perry, koji je pronađen mrtav u subotu u svome domu u Los Angelesu. Glumac je imao 54 godine, a njegov asistent pronašao ga je oko 16 sati u jacuzziju. Još se čekaju nalazi obdukcije, a navodno je preminuo od utapanja.

Osvajačica Roland Garrosa 1997. godine u Parizu, Iva Majoli, oduvijek se rado druži sa svjetskim zvjezdama, a često se na društvenim mrežama zna pohvaliti fotografijama u njihovom društvu. Izbornica ženske reprezentacije te direktorica Hopman Cupa na Wimbledonu lani je uživala s Tomom Cruiseom, a prošloga listopada grlila se sa Sharon Stone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 05:28