PROBLEMI SA ŠTITNJAČOM

ISPOVIJEST JELENE ROZGE 'Već sam 10 godina na hormonskoj terapiji, moje je zdravlje narušeno'

Jelena Rozga i Stjepan Hauser
 Livio Andrijić / CROPIX

Povodom svjetskog dana bolesti štitnjače, koji je obilježen u srijedu 25. svibnja, Jelena Rozga je otkrila da već deset godina ima problema s tom žlijezdom. Smatra to najdugovječnijom bitkom u svom životu premda joj sve ostalo ide baš onako kako treba.

‘Ja imam problema sa štitnjačom već deset godina zato što sam preveliki emotivac. A u ovom poslu treba biti malo jači nego što sam ja’, rekla je Jelena za RTL.

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica na sceni je gotovo 20 godina, no to ima svoju cijenu. ‘Da, zbog toga je i moja štitnjača, moje zdravlje narušeno. Ja sam već deset godina na hormonskoj terapiji, Eutiroxu 75 miligrama, ali dobro. Još sam ispod 100, dobro je’, kaže Rozga.

Pjevačica dodaje da o tome govori otvoreno kako bi potakla druge djevojke na iskrenost prema sebi i prema drugima. Kaže da ne voli glumiti: ‘Najgore je varati svoju publiku i nema potrebe za to. Nekako uvijek istina izađe na vidjelo.’

Otkrila je i što joj najteže pada: ‘Ja sam od onih koji ne podnose nepravdu i ljudsku zloću. Na to sam alergična. Stvarno sam alergična. Ali nekako to sam ja.’

Vrijeme najradije provodi s dečkom Stjepanom Hauserom i prijateljima. Jedan od najboljih prijatelja joj je splitski pjevač Jole s kojim je dobra već 20 godina. Kaže da je duša od čovjeka, pravi prijatelj, fenomenalan tata, divan muž i definitivno najveći veseljak na estradi. Jole i Stjepan, ili Stipe kako ga pjevač pop glazbe zove, također su se sprijateljili i imaju odličan odnos.

‘Konačno sam našla muškarca koji me drži kao malo vode na dlanu, posao ide, sve je kako treba. Naravno da je sa svakom pjesmom i novi stres, svaka pjesma je lutrija. Ali eto, imam fenomenalnu ekipu koja mi pomaže i sjajne i najbolje prijatelje i roditelje koji su uz mene da ja to nekako lakše sve skupa izdržim’, rekla je Jelena za RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:14