UTJEHA I OSLONAC

Iskrena objava Danijele Martinović: ‘Imam potrebu ispričati vam jednu priču...‘

‘Mnogo nam je prirodnije na sebe se ljutiti, od sebe zahtijevati, sebe osuđivati, ali sebe pohvaliti bilo je gotovo nemoguće‘

Danijela Martinović

 Ronald Gorsic/CROPIX

Splitska pjevačica Danijela Martinović pratiteljima na Instagramu poslala je važnu poruku o prijateljstvu i samoprihvaćanju, koja je oduševila mahom žene. Njezinu objavu u nastavku prenosimo u cijelosti.

- Drage djevojke, drage žene, primila sam nebrojeno vaših poruka u kojima ste opisali zašto ste sretne što ste žene i jako, jako ste me dirnule... Upravo zato imam potrebu ispričati vam jednu priču.

Na početku lockdowna i cijelog straha s kojim smo svi bili suočeni, moje prijateljice Ana, Doris, Brigita, Nela i ja odlučile smo svaki petak u 21 sat družiti se preko videopoziva s namjerom da jedna drugoj budemo utjeha, oslonac, ohrabrenje i inspiracija. Na jednom od naših druženja tema je bila ta da je svaka od nas trebala reći svakoj od nas koja je to osobina zbog koje je, po našem mišljenju, ona posebna.

Bilo je tu divnih opisa - iskrena, pouzdana, hrabra, topla, duhovita... I to nam je išlo vrlo lagano, no zatim je došao malo veći izazov, a on je bio taj da je svaka od nas trebala izgovoriti koja je to osobina zbog koje svaka od nas misli da je posebna. I tu je nastao problem. Niti jedna nije mogla izustiti za sebe lijepu riječ. Krenule smo ohrabrivati jedna drugu i na kraju smo uspjele. Spretno sam ih navodila potičući ih da osvijeste svoje lijepe osobine, a onda sam došla na red ja i nastao je tajac… Nisam znala što bih rekla. Gledala sam na zaslonu njihova lica koja su me bodrila, a onda sam uspjela izgovoriti... Sretna sam jer kroz život ronim na dah!

Mnogo nam je prirodnije na sebe se ljutiti, od sebe zahtijevati, sebe osuđivati, ali sebe pohvaliti bilo je mnogo teže, gotovo nemoguće. Hvala moijm divnim prijateljicama, hvala svim dragim ženama koje su na putu moga života bile i jesu moja inspiracija. Hvala vam jer ste bile toliko hrabre i usudile se o sebi naći lijepu riječ i podijeliti je... Vi i ste moja inspiracija. Vidimo se na koncertu "Otvoreno srce" 8. ožujka u Lisinskom! - napisala je Danijela na društvenoj mreži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. siječanj 2022 13:52