NJIHOV VELIKI DAN

Iris Rajčić pod pratnjom zaštitara i ispod kišobrana projurila prema crkvi, no vjenčanicu smo ipak snimili

Prijatelji su rekli kako Marko Livaja ne želi da itko sa strane uđe na vjenčanje, to je najveći prioritet, otkrio je jedan zaštitar

Iris Rajčić i Marko Livaja

 Bozidar Vukicevic/CROPIX

Ne želim o konkretnim detaljima, ali Livaja je puno pažnje poklonio zaštiti svoje privatnosti, bilo od pogleda znatiželjnih građana, ali i novinara. Njegovi prijatelji rekli su nam kako ne žele da itko sa strane uđe na vjenčanje, to je najveći prioritet, otkrio je za Slobodnu Dalmaciju jedan zaštitar koji radi na vjenčanju nogometaša i bivše manekenke.

Premda se potrudio osigurati područje Sustipana, na kojemu su Marko Livaja i Iris Rajčić u ponedjeljak razmijenili bračne zavjete, i bilo mu je važno da se tako važan događaj ne prometne "u histeriju", po dolasku pred crkvicu Svetoga Stjepana pod borima, kako se, naime, punim "imenom i prezimenom" zove, sportaš je bio vrlo opušten.

Iako nije imao vremena davati izjave mnogobrojnim okupljenim novinarima i snimateljskim ekipama, u obraćanju je bio vrlo "cool", žargonski rečeno.

Iris Rajčić u tim je trenucima, pak, bilo nemoguće doživjeti, jer je pod pratnjom zaštitara i ispod kišobrana (kiša joj je, čak bi se moglo reći, "išla na ruku" u želji da se skrije) iz automobila projurila prema crkvi.

Već se znalo da je splitska mladenka željela da izgled njezine vjenčanice bude tajna do velikoga dana, a da je na tu temu bila maksimalno romantično inspirirana, otkriva i sljedeći video.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:43