IZGLEDA SJAJNO

Iris Livaja u vrućim izdanjima prkosi zimi, teško je reći u kojem je zavodljivije izgledala!

Inače, Iris je manekensku karijeru napustila zbog 14 godina mlađeg supruga Marka Livaje, s kojim je u ljubavi već devet godina

Iris Livaja

 Prosper Filipović/

Bivša manekenka Iris Livaja ove zime topi led svojim provokativnim izdanjima. Kraljica Torcide, kako je od milja zovu navijači Bijelih, zaštitno je lice božićne kampanje luksuznog butika ID concept store.

Na njihovom Instagram profilu prije dva dana objavljene su fotografije zanosne ljepotice, koje su spoj čiste elegancije i profinjenosti uz notu zavodljivosti, piše Slobodna Dalmacija.

Supruga Marka Livaje, nogometaša Hajduka, za ID concept store pozirala je u krevetu, noseći Ronny Kobo crni elegantni kardigan s perjem, Gia Borghini štikle te blještavu torbicu brenda Rotate.

Ni idućim izdanjem Iris nije razočarala - "servirala" je odvažan i zavodljiv look u čokoladno smeđoj, kožnatoj maxi haljini brenda Rotate, a na nogama je imala Gia Borghini metalik salonke.

Iris je pozirala i u Anine Bing baloneru od brušene kože i teško je reći u kojem je izdanju zavodljivije izgledala.

Inače, Iris je manekensku karijeru napustila upravo zbog 14 godina mlađeg supruga Marka Livaje, s kojim je u ljubavi već devet godina, a par je dobio i dvoje djece - Elizabet i Lorenza. Godine 1997. ponijela je i titulu prve pratilje Miss Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. ožujak 2024 08:53