U SRETNOM BRAKU

Indira o mužu: ‘Ja sam napravila prvi korak. Umjesto da dođe u 12, pojavio se u 19 sati. Pitao se što će on s pjevačicom‘

‘Uvijek se pomirimo i nakon 25 godina shvatili smo da je besmisleno da danima ne pričamo i ne svađamo se‘

Indira Levak

 Vojko Basic/Cropix

Pjevačica Indira Levak godinama je u skladnom braku sa suprugom Miroslavom, a sada je otkrila kako su se upoznali, ali i priznala da u njihovom braku postoje "trzavice".

image

Indira i Miroslav Levak

Ranko Suvar/Cropix/Cropix

- Za mene brak nije idealan, to ne postoji. Brak je nekad oluja, a nekad uragan... Ipak, ljubav je najvažnija, kao i poštovanje. Suprug je moja srodna duša, a mi smo dvoje temperamentnih ljudi - objasnila je i dodala da su vrlo glasni kada počinje svađa, i to zbog svojih horoskopskih znakova. Naime, ona je djevica, a on ovan.

- Uvijek se pomirimo i nakon 25 godina shvatili smo da je besmisleno da danima ne pričamo i ne svađamo se. Grlimo se, ljubimo i mrdamo u nove pobjede - rekla je bivša pjevačica Colonije i otkrila zašto je nazivaju "miljenicom muškog spola", piše Mondo.

- Muškarci me jako vole, vole moju žensku snagu. Kad sam upoznala muža, bio je stegnut, malo se opirao, a i prvog sam ga zvala van. Trebao je doći na prvi spoj u 12, ali je stigao tek u 19 sati, oklijevao je - prepričala je Indira i dodala kako je "vrlo jaka otvorena i konkretna, kao i njezine pjesme".

- Vjerujte, moj suprug odgovara mojoj energiji, volim jake, dominantne muškarce koji vode glavnu riječ u kući. Ja sam tu da ga pratim i podržavam, a i on mene - rekla je pjevačica, poznata po svojoj energičnosti.

image

Indira tijekom koncerta

Vojko Basic/Cropix

Uvijek je nasmijana i energična, a tvrdi da je to "dar od Boga".

- Kažu da sam kao mala popila neko energetsko piće! Vesela sam, ali imam i loših trenutaka. Onda se sakrijem u četiri zida i procesuiram stvari, znam kako da plačem, ali da to brzo prođe - priznaje 50-godišnja Indira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 09:10