SANNA MARIN

Hrvatski ambasador pohvalio se druženjem s finskom premijerkom

Sreli su se na primanju kod finskog predsjednika Saulija Niinistöa, a Marin je izgledala poput princeze u bijeloj haljini

Sanna Marin i Josip Buljević

 Twitter/Josip Buljević

Josip Buljević, ambasador Hrvatske u Finskoj i Estoniji, pohvalio se na svom Twitter profilu da se družio s finskom premijerkom Sannom Marin. Oni su se sreli na primanju kod finskog predsjednika Saulija Niinistöa, a Marin je izgledala poput princeze u bijeloj haljini.

"Uvijek je sjajno sresti Sannu Marin", napisao je Buljević na Twitteru.

Podsjetimo, finska premijerka našla se u središtu pozornosti kada su u javnost procurile njezine snimke plesanja i pjevanja s privatnih zabava, a mnogima je posebno zapela za oko snimka iz jednog kluba u Helsinkiju na kojoj pleše s pjevačem Olavijem Uusivirtom. Zbog toga se našla na udaru kritika, a neki su joj zamjerili što su se ona i plesač povremeno dodirivali ramenima i bokovima. Glazbenik se nakratko bio nagnuo naprijed kao da joj želi nešto šapnuti na uho ili ju je, kako pišu premijerkini kritičari, želio poljubiti u vrat.

Na konferenciji za novinare, finska premijerka tada je izjavila da se ne sjeća da ju je muškarac s kojim je plesala poljubio u vrat. Kazala je da je i sama pogledala videosnimku i da izgleda kao da joj Uusivirta nešto govori.

"Da, istina je, udana sam žena, no mislim da su to stvari koje se tiču moga privatnog života i ne kanim ih detaljnije komentirati. Usput, mislim da se u tom videu ne događa ništa neprimjereno", rekla je tada Marin.

Nakon objave prve snimke podvrgnula se testu na droge, nakon što su neki finski novinari pisali kako su čuli komentare o postojanju droga na zabavama. Bila je negativna na testu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:43