OSTALA KOD KUĆE

Hrvatske navijačice žare i pale Katarom, samo fatalne Sinjanke nema: ‘Gdje si nestala Anđela?!‘

I dok je Ivana Knoll u Dohi proslavila milijun followera, Šimac je povodom SP-a objavila sam jednu svoju fotografiju u dresu

Anđela Šimac

 /Instagram

Otkad je počelo Svjetsko prvenstvo u Kataru uz nogomet traje i natjecanje druge vrste, ono za najatraktivniju hrvatsku navijačicu, a njime trenutno dominira Ivana Knoll koja je u samo dva tjedna u Kataru svojim izazovnim izdanjima prikupila 400 tisuća novih pratitelja i proslavila brojku od milijun fanova.

Međutim dok se u Kataru i po Instagramu redaju razne Ivane, Magdalene i Claudie fanovi su primijetili da je izostalo jedno ime, ono Anđele Šimac. Atraktivna Angieliicious je, kako joj se zove profil na Instagramu koji prati 117 tisuća ljudi, najpoznatija po vezi s s bivšim Dinamovim igračem Lirimom Kastratijem, a mediji su donedavno ekstenzivno pratili njihov nedavni razlaz i pomirbu.

Gdje je nestala 25-godišnja manekenka, pitaju se fanovi koji primjećuju da je utihnula u vrijeme Svjetskog prvenstva u Katru, tijekom kojeg je objavila tek jednu diskretnu fotografiju u dresu i to nakon remija Vatrenih s Belgijom koji nam je osigurao osminu finala.

Neko vrijeme nije se prestalo pisati o manekenki zbog prekida s poznatim kosovskim nogometašem.. Nastavili su živjeti zajedno zbog njihove kćeri po imenu Indiah koja se rodila u ožujku ove godine. Kako su brojni hrvatski mediji pisali, unatoč prekidu veze, ostali su u prijateljskim odnosima. Nakon toga krenula su šuškanja o pomirbi.

Jednom prilikom ovako je govorila o trudnoći u razgovoru za RTL Exkluziv.

- Pa moram biti iskrena. Moja prva reakcija nije baš bila puna veselja. Bio mi je šok jer u jednu ruku nisam planirala imati bebu tako brzo, ali kako je vrijeme odmicalo sad pozitivno gledam na to, rekla je tada.

Usprkos djetetu na putu, manekenka nije razmišljala o udaji.

- On bi htio, ali iskreno moram reći da nisam za to. Mi već dugo živimo zajedno i smatram da papir neće promijeniti ništa, ali možda jednog dana... Sada trenutno ne planiram. Nije mi to ni želja niti prioritet. S obzirom na to kako gledam na naš život mi smo kao u braku, objasnila je.

Inače, Anđela radi kao manekenka za kupaće kostime i donje rublje, a 2016. došla je do finala na izboru za Najseksi Hrvaticu. Jednom prilikom otkrila je što je bio razlog prekida s nogometašem.

- Sporazumno sve, ne možemo više zajedno, ne mogu voditi takav život. Samo sam se oglasila jer su novinari vidjeli kako pratim nekoga, ali zaista smo prijatelji i nije on niti bilo tko drugi razlog prekida, rekla je za RTL.

Međutim, glasine o pomirenju krenule su nakon što je Anđela objavila jednu zanimljivu fotografiju na Instagramu. Čestitala je Kastratiju na danom golu te misteriozno napisala u opisu svoga profila ‘L i I‘ (Lirim i Indiah).

Fatalna crnka koja inače objavljuje izazovne fotografije na kojima često pozira u oskudnim odjevnim kombinacijama nema slika svoje kćeri ni Kastratija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 22:51