PUT ‘PREKO BARE‘

Hrvatska voditeljica u New Yorku: ‘Kaže meni redar, tamnoputi Amerikanac: Znam te s TV-a. Ti si Angie Alavangie‘

‘Ono što me ovaj put neugodno iznenadilo su cijene koje su otišle u nebo‘, napisala je na Instagramu naša voditeljica

Anja Alavanja Viljevac u New Yorku

 Screenshot Instagram/

Poznata hrvatska voditeljica Anja Alavanja Viljevac (40) sa svojim je suprugom Vedranom Viljevcem, nogometnim trenerom i ekonomom, provela prve dane nove godine u New Yorku. Anja je i inače velika ljubiteljica putovanja pa je svoje pratitelje na Instagramu redovito obavještavala o tome kako se provodi u ‘Velikoj jabuci‘.

- Malo dojmova iz NYC ako netko misli preko bare uskoro…Da vjerujemo u znakove, pobjegli bi iz aviona. U Helsinkiju, prije polijetanja preko Atlantika, rekli su nam da kasnimo jer popravljaju hidrauliku na avionu. Tako da smo propustili NBA tekmu i NY Knickse, ali bar smo stigli… Ono što me svaki put iznenadi u Americi, je njihova susretljivost i ljubaznost. Svi se ponašaju kao da su odmalena sanjali baš o poslu carinika/prodavača karata na Broadwayu/službenika u subwayu. Ono što me ovaj put neugodno iznenadilo su cijene koje su otišle u nebo (kava 6, pivo 11, pizza 25-30$). I moj savjet, uz dobru organizaciju, četiri puna dana su idealka, jer tamo vas noge tjeraju da budete na cesti do zadnjeg atoma snage. A grad koji ne spava stvarno iscrpi, jer ne znate što bi prije gledali; arhitekturu, ljude, aute, izloge, muzeje…ali New York nikad ne razočara, samo očara - napisala je hrvatska voditeljica pored kompilacije fotografija i videa iz ‘grada koji nikad ne spava‘.

Također, Anja je s pratiteljima podijelila i jednu zanimljivu anegdotu iz restorana.

- Jedan od mnogobrojnih rooftopova…Ulazimo moj muž i ja u zgradu gdje je klub. Na ulazu redar, tamnoputi Amerikanac, koji me zaustavi, poželi dobrodošlicu i kaže mi da zna tko sam, da me gledao na tv-u. Uvjerena da blefira, nasmijem se i nastavim dalje. Kaže on; “Wait, I’tell you your name, you are Angie Alavangie.” Kasnije sam povezala da je jedna od cura koje su bile maloprije pored njega vjerojatno “naša”, i da me prepoznala…Uglavnom, pouka priče, i po bijelom svijetu pazite što radite, budite časni i dostojanstveni. Ne ogovarajte na hrvatskom, i pazite s kim se smucate. Druga pouka; malo nas je, al nas ima. Treća, nisam globalno poznata - napisala je voditeljica na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 11:41