MISS UNIVERSE

Hrvatska misica Ora Ivanišević oduševila u Izraelu prošetavši u prozirnoj haljini Matije Vuice: ‘Najbolja si‘

Uz sve obaveze koje ima na fakultetu te za Miss Universe, naša missica Ora inicirala je i nekoliko Live Instagram videa

Ora Ivanišević

 Menahem Kahana/AFP

Hrvatska predstavnica na 70. izboru za Miss Universe, studentica managementa u turizmu Ora Ivanišević, javila se iz Izraela, a već su procurile i njezine fotografije s polufinalne večeri natjecanja.

Lijepa Dubrovkinja pistom je prošetala u kupaćem kostimu dizajnerice Džemile Dilberović te u svečanoj haljini Matije Vuice.

"Hvala svima na predivnim porukama i čestitkama. Probudila sam se s najboljim osjećajem ikada…najljepšim porukama podrške i ljubavi. Svima vam zahvaljujem od srca i nadam se da sam vas učinila ponosnim, i predstavila našu Hrvatsku najbolje što sam mogla. Od toliko sreće i uzbuđenja uopće nisam osjećala živce i nervozu, i mislim da nećete pronaći fotografiju na kojoj se ne smijem od uha do uha. Ovo je jedno od najboljih i najljepših iskustava u mom životu, jedva čekam finalnu večer da se svi moji snovi napokon ostvare", napisala je naša misica na Instagramu, javlja Dnevnik NoveTV.

image

Ora Ivanišević

Menahem Kahana/AFP

"Ponosni smo na tebe do neba", "Najbolja si", "Bravo Ora", "Hrvatska je ponosna na tebe", samo su neki od komentara koje je dobila ispod fotografija i videa.

Pohvaljena je i od strane organizatora jer je uz sve obveze uspjela snimiti i nekoliko videa uživo za instagram.

Finale 70. izbora Miss Universe je u nedjelju, 12. prosinca.

image

Ora Ivanišević

Menahem Kahana/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:40