GNJUSNO

HRT-ova analitičarka razbjesnila muške hejtere na mrežama: ‘Žena komentira nogomet?! Znam koga će sljedećeg dovesti na TV...‘

Naprijed ženo i ne obaziri se na neandertalce, poručila je jedna gospođa novoj HRT-ovoj komentatorici i zaradila stotinjak lajkova

Tihana Nemčić Bojić

 Biljana Blivajs/Cropix

Tihana Nemčić Bojić pridružila se ekipi emisije EURO 2024 nakon što ju je Joško Jeličić napustio. Dok je većinu gledatelja razveselilo što mogu prvi put u Hrvatskoj čuti stručne nogometne analize žene, koja je doktorica nogometa i profesorica na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, ima ih koje je njena pojava jako uzrujala.

Tako je jedan komentator poručio HRT-u da televizor na njihovom programu nikad više neće gledati jer mu je dosta ženskog terora.

"Dovoljno što doma to moram trpjeti, još da ih moram slušati kad je nogomet, nema šanse..."

Drugi su u svemu vidjeli teoriju zavjere.

"Nema veze što je žena, ali ima veze što je dovedena isključivo zato što je žena. Tko je ona? Dokazani nogometni stručnjak? Na kojoj razini je ona igrala, trenirala nogomet? Ima licencu? Pa koliko drugih ima licencu pa ih se ne zove na HRT? Zato jer su muškarci pa osim licencije trebaju imati i još neke kvalitete za doći komentirati. Znate što je sljedeće? Nogometaš koji je deklarirani gay. Mark my word", rekao je jedan ‘ozbiljan‘ analitičar.

Našlo se tu i demokratičnih.

"Ženama sva prava, uvijek sam protiv bilo kakvog oblika nasilja prema ženama, uvijek sam za to žene imaju iste uvjete i kriterije kod zapošljavanja na bitna radna mjesta. Ali drage žene - OSTAVITE NAM BAR NOGOMET", zavapio je jedan od njih, a jedan je Tihani poručio ‘neka spremi mužu večeru ako ga ima i ostavi se ćorava posla‘.

Jedan šaljivdžija je ustvrdio da bi je Dalić trebao uzeti u stožer umjesto Olića.

"Muškarcima je veliki problem što misle da sve znaju najbolje o nogometu, a ženama je mjesto u kuhinji. E dragi moji, žao mi je, nismo više u kamenom dobu. Naprijed ženo i ne obaziri se na neandertalce", poručila je jedna gospođa novoj HRT-ovoj komentatorici i zaradila stotinjak lajkova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 03:41