BLAGDANSKI SPECIJAL

HRT otkrio koga dovodi na male ekrane za doček Nove: ‘Birat ćemo najzabavniji par!‘

Novogodišnji će specijal izvesti produkcija showa ‘Zvijezde pjevaju‘

Zvijezde pjevaju, finale 2023

 /Dario Njavro/hrt

Vremena je sve manje, iščekivanje je sve veće, to zna i Hrvatska radiotelevizija pa je danas otkrila koga ćemo to gledati na malim ekranima u noći 31. prosinca. Novogodišnji će specijal izvesti produkcija showa "Zvijezde pjevaju".

"Nećemo birati najbolje pjevače jer već sad znamo koji su to, nego ćemo birati - najzabavniji par", napisali su u objavi na svom Instagram profilu. Svoje će snage odmjeriti influencer Marco Cuccurin, čija je mentorica Mia Negovetić, glumica Lucija Šerbedžija i glazbenica Ivanka Mazurkijević, a influencerica Ella Dvornik u paru je s Goranom Boškovićem.

Nakon borbe na ploči, svoju će snagu pokazati na pozornici i kvizaš iz "Potjere" Krešimir Sučević Međeral koji je u timu s Ivanom Kindl, Davora Jurkotića mentorirat će Gina Damjanović, dok će mladi glumac Lovro Juraga zapjevati s Vjekom Ključarićem. Za titulu najzabavnijeg para natjecat će se i stand up komičar Ivan Šarić uz pjevačke poduke Lare Antić Prskalo te glumac Domagoj Janković u tandemu s Alenom Đurasom.

Neki su pratitelji odmah u komentare počeli pisati svoje favorite. "Sretni vas čekamo", napisala je jedna obožavateljica kojoj se, čini se, sviđa HRT-ov novogodišnji projekt.

U prethodnoj su objavi svoje pratitelje pitali da se oni natječu za titulu najzabavnijeg novogodišnjeg para koga bi voljeli da im je mentor, a pratitelji se nisu mogli dogovoriti. Ivana Kindl, Gina Damjanović, Mia Negovetić, Vjeko Ključarić neki su od već poznatih mentora, ali neki su u komentare naveli i one koji nisu na ovom popisu kao što su Renata Končić - Minea, Andrea Šušnjara, Ivan Penezić, Antonija Šola. Ipak, njih možda možemo očekivati nekom drugom prilikom na HRT-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:41