UOČI DRUGOG POLUFINALA

Hoće li Let 3 pomrsiti planove Baby Lasagni? Oni su si najveća konkurencija za Eurosong, bit će neizvjesno

Meni je super i ovo što sam dosad napravio. Imam li tremu uoči nastupa? Imam, ali nije to nešto nepodnošljivo, kaže Baby Lasagna

Let 3 i Baby Lasagna

 Screenshot; Vanesa Pandzic/Cropix/

Može li Let 3 pomrsiti planove Baby Lasagne i umjesto 28-godišnjeg glazbenika iz Istre otputovati na Eurosong? Odgovor na ovo pitanje znat ćemo u nedjelju nakon što završi finale Dore, a u ovom trenutku, nakon prvog polufinala i nakon što smo na HRT danas vidjeli kako izgledaju probe večerašnjeg drugog polufinala čini nam se da će se za pobjedu boriti Let 3 i Baby Lasagna. Naša prognoza? Neizvjesno, ali Baby Lasagna je u blagom vodstvu.

image

Severina I LET 3

/Vanesa PandŽiĆ/cropix

Prednost Baby Lasagna ima prvenstveno zbog toga jer se ljudima njegov ‘Rim Tim Tagi Dim‘ doista sviđa, a mnogo je onih koji vjeruju da bi se on na Eurosongu mogao plasirati među prvih pet. Tako uostalom ‘kažu‘ i eurovizijske kladionice na kojima smo zahvaljujući baš Baby Lasagni posljednjih dana na visokom trećem mjestu. Uz sve ovo Baby Lasagna ima i sjajnu priču: na Doru je upao kao rezerva i preko noći postao favorit.

image

Baby Lasagna

Youtube/

Dobru priču ima i Let 3. Pobijede li bit će prvi u povijesti Dore koji Hrvatsku dvije godine zaredom predstavljaju na Eurosongu. Također, poznati su i eurovizijskoj publici i fanovima koji pamte kako ih je žiri lani zakinuo. Na kladionicama su mahom na drugom, eventualno trećem mjestu, a imaju i Severinu, koja će svojom pojavom neke glasove isto privući Letu 3.

Glazbeno, priča se po probama Dore, i ‘Rim Tim Tagi Dim ‘ i ‘Babaroga‘ na Eurosongu bi mogli dobro proći, a što se scenskog nastupa tiče Let 3 na bini djeluje moćnije i kompaktnije od Baby Lasagne, što ne znači da je njegov nastup vizualno loš. Daleko od toga, jer on na sceni vješto miješa moderno i tradicionalno, odjeven u kostim koji mu je kreirala Valentina Plisko, njegova prijateljica iz Pule koja studira u Milanu.

- Koreografiju nastupa osmislila je Luana Klicic, u mom su timu sami moji prijatelji, sve mladi ljudi iz Istre koje sam okupio kako bismo svi zajedno mogli ispoljiti našu kreativnost. - kaže favorit Dore koji se ne opterećuje plasmanom.

image

Baby Lasagna

Vanesa Pandzic/Cropix

- Meni je super i ovo što sam dosad napravio. Imam li tremu uoči nastupa? Imam, ali nije to nešto nepodnošljivo. Jesam li čuo teoriju prema kojoj ću se za prvo mjesto morati boriti s Letom 3? Jesam, ali ne želim se opterećivati pričama i teorijama. Ja ću večeras dati najbolje od sebe, kako bude, bit će - govori Baby Lasagna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:41