ROMANTIČNI ODMOR

Hauser pokazao misterioznu brinetu s kojom uživa na Maldivima u vili koja za noć stoji 12.000 kn

Od svog violončela Stjepan Hauser ne odvaja se ni na godišnjem odmoru. A isti je slučaj, čini se, i s atraktivnim djevojkama
Stjepan Hauser
 Instagram/screenshot

Od svog violončela Stjepan Hauser ne odvaja se ni na godišnjem odmoru. A isti je slučaj, čini se, i s atraktivnim djevojkama.

Rođeni Puljanin i miljenik žena diljem svijeta, 34-godišnji Hauser trenutačno uživa na odmoru na Maldivima, a kako je otkrio putem svog Instagram profila, ondje mu društvo pravi misteriozna djevojka.

Fotografirajući selfie u raskošnoj vili uz ocean, violončelist je otkrio da nije sam, odnosno u kadru je uhvatio vitku brinetu u crnom bikiniju koja je nonšalantno ogrnuta samo bijelim prozirnim pareo, no njezino lice ne vidimo budući da ju je Hauser, očito vrlo promišljeno, fotografirao sleđa.

image
Stjepan Hauser i misteriozna brineta na Maldivima
Instagram/screenshot

Identitet dame s kojom je Hauser na 'zasluženom godišnjem' te na 'romantičnom odmoru' kako ističe na svom Instagramu zasad nije poznat. Nije to neobično za Hausera budući da svoje pratnje nikada ne otkriva.

image
Instagram/screenshot

'Nemam djevojku. Moja posljednja veza je završila prije tri godine, i od tada sam slobodan', napisao je početkom prosinca prošle godine violončelist odgovarajući na Instagramu na pitanja fanova.

image
Instagram/screenshot

No, sada se pak čini da se njegov ljubavni status promijenio.

Sada uz bazen na violončelu svira 'Despacito', dok ga vjerojatno njegova misteriozna dama snima za društvene mreže, ostajući sigurno iza objektiva kamere.

'Uživamo u raju', kratko je Hauser opisao fotografije iz raskošnog Milaidhoo Maldives Resorta gdje se cijena noćenja kreće oko 12.000 kn.

image
Instagram/screenshot

Ovaj luksuzni resort s prostranim vilama ima vlastiti koraljni greben, a okružen je tropskim zelenilom i bijelim pješčanim plažama. Iz svake vile puca pogled na ocean, a svaka ima i svoj privatni bazen te ogromnu terasu s custom made namještajem.

image
Hauserova vila na Maldivima
Instagram/screenshot

Svaki gost ima svoj vinski hladnjak napunjen prema preferencijama, a u sklopu resorta su tri restorana i dva bara. Gosti na raspolaganju imaju privatnu zrakoplovnu bazu, spa i wellness oaze, različite sportske aktivnosti poput kajakarenja i jedrenja, ali i druženje s dupinima te promatranje morskih pasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:06