EMOTIVNA OBJAVA

Hamed Bangoura podijelio dirljivu priču: ‘Imao sam dječju paralizu, roditelji su me poslali iz Gvineje za Zagreb...‘

Podijelio je na društvenim mrežama dirljivu objavu posvećenu ženi koja se brinula o njemu dok je kao devetomjesečna beba bolovao od dječje paralize

Hamed Bangoura

 /Facebook

Nekadašnji TV voditelj te vlasnik modne agencije, Hamed Bangoura, podijelio je na društvenim mrežama dirljivu objavu posvećenu ženi koja se brinula o njemu dok je kao devetomjesečna beba bolovao od dječje paralize.

- S devet mjeseci prebolio sam dječju paralizu. Roditelji nisu mogli ništa drugo do poslati me iz rodne Gvineje u Zagreb ženi koja me potom svakoga dana godinama nosila na liječenje u bolnicu. Svakog jutra sa Šalate u Vinogradsku i natrag. Bilo sunce, bila kiša ili snijeg. Svakoga dana na rukama na elektro stimulanse za moje mišiće, a sve ne bi li konačno prohodao - napisao je Hamed.

Napisao je i da ga je ona naučila mnogo toga o životu, od kuhanja kave pa sve do toga kako se pristojno ponašati i biti pošten čovjek.

- Ona me naučila svemu što danas znam i što jesam. Od toga kako skuhati i divaniti uz tursku kavu, kako skuhati razne delicije, do toga kako se ponašati, poštovati i biti poštovan u novoj zemlji u koju sam došao. Sretan ti 99 rođendan Safija tamo negdje gore bako moja - objavio je Bangoura koji je rođen 1966. godine u glavnom gradu Gvineje, a odmalena živi u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 09:28