PRLJA IM STAO NA ŽULJ

Hajdukovci Letu 3 uzvratili udarac nakon Eurosonga: ‘Neka se momci naviknu. Tko tebe fritulom, ti njega...‘

Na društvenim mrežama nasladili su se hajdukovci kojima je posebno na žulj stao pjevač Leta 3

Poznati vokalist Leta 3 komentirao je nastup Hajdukovih juniora u finalu Lige prvaka mladih

 Afp/

Ne prestaju reakcije nakon nastupa Leta 3 na izboru za pjesmu Eurovizije. Riječka grupa osvojila je 13. mjesto. Na društvenim mrežama nasladili su se hajdukovci kojima je posebno na žulj stao Zoran Prodanović Prlja. Komentirao je nastup Hajdukovih juniora u finalu Lige prvaka mladih.

- Neka se momci naviknu - napisao je uz sliku fritula, prenosi Slobodna Dalmacija.

Hajdučki puk sada mu je uzvratio udarac, milo za drago. Rezultat od samo 11 bodova od stručnog žirija komentirali su istim riječima: "Neka se momci naviknu!"

Podsjetimo, nakon poraza Hajduka u finalu juniorske Lige prvaka, i to od 5:0, na Twitteru se javio Prlja s fotografijom fritula i porukom "Neka se momci naviknu". Vjerojatno nije ni slutio da će jutro nakon toga, to biti jedna od glavnih tema dana. Prvo su ga napali brojni Twitteraši te ga nazvali "klošarom" i optužili ga da se "ruga djeci".

Nadalje, radiopostaja u Imotskom, Radio NU, u utorak je, odlukom uredništva, obustavila emitiranje glazbe benda Let 3 u svom programu.

- Smatramo da je Prodanović uvrijedio djecu kojima je u ovom trenutku podrška najbitnija, jer su hrvatski nogomet predstavili na najbolji mogući način te smo odlučili da se od danas grupa Let 3 neće emitirati na Radio NU. Svu sreću želimo grupi Let 3 koja predstavlja ujedinjenu Hrvatsku, a ne grupi koja se veseli neuspjehu hrvatske djece - stoji u njihovu priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 00:33