JOŠ SE NE SNALAZI

Gibonni napokon na Instagramu, u prvoj objavi obratio se fanovima: ‘Šaljite mi šta triba radit‘!‘

Stalno mi netko nešto vadi iz konteksta i gura rečenice u usta koje ne postoje. Ovo mi je jedini način samoobrane, poručio je

Zlatan Stipišić Gibonni

 Screenshot/INSTAGRAM

Zlatan Stipišić Gibonni ​izradio je profil na Instagramu, a u prvoj objavi poručio je da je to njegov "jedini način samoobrane".

Pjevač se u videozapisu obraća obožavateljima, iskreno im govori da se još ne snalazi na ovoj platformi te da očekuje njihovu pomoć, odnosno da mu šalju "šta triba radit".

Zatim je objasnio i svoj plan.

Na Facebooku, naime, planira dijeliti samo ono što je za svačije oči, dok bi interakcija na Instagramu trebala biti rezervirana samo za one koji ga podržavaju, piše Slobodna Dalmacija.

- Sve što ovdje budemo govorili, vi meni i ja vama, to mora ostati tajna. Nadam se da nećemo nekakve uljeze pustit' u ovu priču - rekao je Gibonni.

Pojasnio je da je pridruživanje ovoj društvenoj mreži svojevrsna reakcija na raznorazne medijske napise, koji uključuju izjave koje mu se nepravedno pripisuju.

- Ovo sam morao napraviti zato što mi stalno netko nešto vadi iz konteksta i gura rečenice u usta koje ne postoje. Ovo mi je jedini način samoobrane. Ljudi, vidimo se i tamo i 'vamo, znači Instagram kreće - poručio je na kraju Splićanin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:07