OPROŠTAJ OD MOSKVE

Frankina poruka Ćorluki: ‘A sad daj malo dođi doma! Viktor i Oskar te jedva čekaju!‘

Vedran Ćorluka u nedjelju je odigrao svoju posljednju utakmicu za Lokomotiv, a pjevačica mu je posvetila dirljivu objavu na Instagramu
Franka Batelić
 INSTAGRAM

"Dostojanstveno, kao i uvijek. Zatvoreno je i ovo poglavlje. Budi ponosan i sretan na sve što ostavljaš iza sebe. Jer spreman si za velike stvari koje je za tebe život pripremio. A sad daj malo dođi doma! Viktor i Oskar te jedva čekaju", napisala je Franka Batelić na svom Instagram profilu obraćajući se suprugu Vedranu Ćorluki koji je u nedjelju odigrao svoju posljednju utakmicu za moskovski Lokomotiv.

Pjevačica je na ruskom napisala i "Hvala kapetane", a veliki oproštaj nakon čak devet godina koliko je Ćorluka igrao za ruskog prvoligaša priredili su mu u nedjelju za njegove posljednje utakmice i navijači koji su na stadion donijeli dresove s njegovim brojem 14 kao i Ćorlukine fotografije.

Impresivnu karijeru Čarli je završio svojim 200. nastupom za Lokomotiv i to pobjedom jer je klub u nedjeljnom srazu s Uralom slavio s 1:0 i time si osigurao ulazak u Europa ligu. Za 35-godišnjeg Ćorluku ovo će vjerojatno biti oproštaj od aktivnog bavljenja nogometom, barem onog na samom terenu, jer se nagađa da će postati pomoćnik izbornika Zlatka Dalića.

Inače, na oproštaju u Moskvi, bivšem vatrenom pridružila se i Franka, evidentno presretna što će njezin suprug ipak više vremena provoditi doma s obitelji. Ipak, očito je da se i pjevačica vezala uz glavni grad Rusije, jer je na Instagramu i njemu posvetila emotivnu objavu uz fotografiju koju je snimila na čuvenom Crvenom trgu.

"Intenzivna, divlja, zavodljiva. Jedna od onih koja se polako prišulja i kad se najmanje nadaš - paf, padaš zauvijek. Koliko si se promijenila u ovih devet godina, uživam gledati te kako rasteš. Moja, 'mala', neukrotiva Moskva.", napisala je Batelić.

Franka u Moskvu nije povela 16-mjesečnog sina Viktora koji je ostao na čuvanju kod bake.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:21