BLAGDANSKA IDILA

Franka otkrila gdje ona i Ćorluka provode praznike: Njezin outfit za doček posebno je iznenadio

Franka i Vedran su s obitelji zadnje dane prošle godine i doček nove proveli uživajući u sniježnim radostima

Franka Batelić

 /Biljana Blivajs/cropix

Franka Batelić i Vedran Ćorluka dočekali su Novu godinu izvan Hrvatske uživajući u sniježim radostima sa sinom Viktorom i kćerkom Gretom. Na skijanju s njima bili su Frankina majka Ingrid i brat Nikola.

Franka se na društvenim mrežama pohvalila kako se dobro provode i uživaju u snijegu, a posebno je dojmljiv bio njezin zanimljiv outfit za doček Nove godine.

„Outfit za doček“, napisala je pjevačica uz emotikon crvenog srca na fotografiju.

image

Frankin outfit za doček

Screenshot/instagram/franka Batelić/

Zadnje dane 2023. obitelj je provela na skijanju.

„Zadnji dani 2023. Neka 2024. bude blaga i puna nade, da nam ponešto da iz nje naučimo, al‘ i pokloni nešto na čemu ćemo joj biti zahvalni. U ovim čudnim vremenima ja sam zahvalna upravo na ovakvim trenucima na fotkama, na toj sreći i bezbrižnosti koju vidim u očima svoje djece. Zahvalna što imam ova dva mala srca koja čuvam i ovih ih dana koji tren duže držim za ruku nakon što navečer sklope oči. Neka je svima mirna i sretna Nova“, čestitala je Franka svojim pratiteljima na Instagramu.

Podsjećamo, pjevačica i bivši nogometaš u braku su od 2018. godine. Vjenčali su se u istarskim Balama u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti. Franka je sina Viktora rodila u siječnju 2020., a kći Gretu u studenom 2022. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 03:23