SLAVLJE U SPLITU

Fotografijom iz arhive Nina Badrić se prisjetila gdje je bila na današnji dan prije 20 godina

Pjevačica je tada pozirala s Leonardom Boban i Goranom Ivaniševićem, a evo i zašto
Nina Badrić
 Neja Markicevic/Cropix, Instagram Story/Screenshot

Iako je još uvijek pod dojmom koncerta na Peristilu kojim je uz brojnu publiku, glazbu, čestitke i pokoju suzu proslavila svoj 49. rođendan, pjevačica Nina Badrić koja se ovih dana odmara u svojoj vikendici na Hvaru prisjetila se gdje je bila na današnji dan prije 20 godina.

image
Sasa Buric/Cropix

Pronašla je čak i fotografiju.

Pjevačica je tada pozirala s Leonardom Boban i Goranom Ivaniševićem u Splitu.

"A di si ti bio 09.07.2001?! Nezaboravan doček u Splitu i dan koji se zauvijek pamti!", napisala je pjevačica pored fotografije i prisjetila se tadašnjeg događaja.

image
Nina Badrić, Leonarda Boban i Goran Ivanišević u Splitu 9.7.2001.
Instagram Story/Screenshot

Riječ je, naime, o spektakularnoj teniskoj pobjedi. Na današnji dan prije 20 godina Goran Ivanišević osvojio je Wimbledon kada je u finalu nadigrao Australca Patricka Raftera. Slavlje u Hrvatskoj započelo je odmah po njegovoj pobjedi.

Goranovi sugrađani pripremili su mu doček za pamćenje, a on je svoju pobjedu posvetio košarkašu Draženu Petroviću, koji je 1993. godine stradao u prometnoj nesreći.

Odmarajući u Jelsi i skupljajući dojmove s rođendana, Nina se očito zabavlja kopajući po arhivi fotografija, ali i uživajući u svom elegantno uređenom "drugom domu".

Nina je iz svoje ljetne oaze na Instagramu nedavno objavila nekoliko fotografija i otkrila djelić svog pomno uređenog stana.

image
Instagram Story/Screenshot

Očito je da je pri uređenju pridala pažnju svakom detalju, a već je nekoliko puta svojim obožavateljima dala uvid u interijer stana, i baš svaki put izazvala divljenje.

image
Instagram Story/Screenshot

Ovoga puta Nina je na svom Instagram Storyju objavila tri fotografije koje otkrivaju djelić njezinog morskog doma.

image
Instagram Story/Screenshot

Fotografirala je crvenu fotelju koja je u kontrastu s grubim bijelim zidom i ukrasnim kuglama te slikama na zidu, predivno cvijeće i mirisnu svijeću na stolu te dalmatinske škure koje štite od jakog sunca uz orhideju na prozorskoj dasci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:29