U DRUŠTVU NAJBLIŽIH

FOTO: VATRENI SE ULICKALI NA ZASLUŽENOM ODMORU Pale su nove frizure, a mladi Tin Jedvaj se pohvalio novom velikom tetovažom

 
 Instagram

Dio naših nogometnih reprezentativaca već je morao krenuti s novim obavezama, a dio se još uvijek odmara i uživa u društvu obitelji.

Tako se Mateo Kovačić na Instagramu pohvalio kako sa suprugom provodi ljeto u velikom društvu. Lijepa Izabel Kovačić i on pozirali su na krmi jahte okruženi brojnim prijateljima među kojima su se našli i Vanja i Luka Modrić s djecom (na fotografiji gore).

U objavi nije označio kojim se putovima kreću, no po hashtagovima je jasno da krstare Jadranom.

#playingcards #enjoyingcroatia

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Mladi reprezentativac Tin Jedvaj također je jedva dočekao odmor s djevojkom Dinom Dragijom s kojom putuje po jugu Dalmacije. Prvo što je napravio nakon proslave srebra, bilo je šišanje, a sad se pohvalio i novim tetovažama. Jedvaj je tetovirao datum kada su naši nogometaši otišli na prvenstvo te datum finala, a na ruci je tetovirao i broj 16. Uz brojku je dodao i veliku stiliziranu ilustraciju istesanog muškog tijela s anđeoskim krilima.

@vuletattoo @damirtattoo

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on

Summer

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on

Za novu ljetnu frizuru odlučio se i Dejan Lovren koji se zabavlja na Pagu i na jahti s prijateljem glumcem Enisom Bešlagićem.

Hair off, ROCK ON @rockfilius

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

U ljepotama Jadrana uživaju i Domagoj i Ivana Vida sa sinom Davidom. I oni su pokretni, krstare na jahti, no povremeno se zaustave i uživaju u malim mjestima.

A post shared by Domagoj Vida (@domagojvida.official) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:58