PODRŠKA IZ SJENE

FOTO: SVE SE VRTI OKO NOGOMETAŠA, NO OVA OBJAVA PUNO GOVORI Supruga bivšeg kapetana poručila: 'Iza Luke stoji Vanja, ovo je njena medalja'

 
 Instagram

Uspjeh hrvatskih nogometaša doveo je brojne poznate u Rusiju, a oni nisu propustili objavljivati fotografije i selfieje s tribina i ulica.

Premda je velika većina emotivnih objava na društvenim mrežama vezana uz uspjeh Vatrenih i njihovu nevjerojatnu predstavu u Rusiji, jedna se posveta istaknula u moru objava.

‘Iza Luke Modrića stoji Vanja, ovo je njena medalja’, napisala je Mirela Forić Srna, supruga bivšeg kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, Darija Srne, uz selfie s tribina na kojem su Vanja Modrić, Mirela i Andrea Čermak.

Lukina Vanja doista čuva svoj život daleko od očiju javnosti. Na društvenim mrežama nema nijedan javni profil pa se ovakve fotografije mogu vidjeti tek kad ih objave njezine prijateljice. Osim toga, vrlo rijetko daje izjave za medije.

Moja srca vatrena #izaLukeModricastojiVanja♥ #ovojenjenamedalja

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on

Vanja i Luka u braku su od 2010. godine i imaju troje djece - sina Ivana te kćeri Emu i Sofiju. Mediji joj pripisuju zasluge za Lukine odluke o transferima, kao i za brojne ugovore koje je potpisao. Upravo zato objava Mirele Forić Srne ima posebno značenje, a one najbolje znaju koje točno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 21:48