MODNO DOGAĐANJE

FOTO: POZNATE LJEPOTICE NA REVIJI ALEX DOJČINOVIĆ Pogledajte tko je sve stigao u Meštrovićevu galeriju: 'Čak je i grmljavina dala posebnu čar'

 
 Darko Tomaš / Cropix

Branka Krstulović, Mia Kovačić, Lejla Filipović, Bojana Gregorić Vejzović, Renata Sopek, Kristina Krepela, Antonija Stupar Jurkin, Petra Kurtela, Ecija Ojdanić, Daniela Trbović, Marija Borić i Judita Franković samo su neke od poznatih ljepotica koje su u utorak navečer stigle u Meštrovićevu galeriju na Gornjem Gradu i iz prvih redova pratile nove kreacije Aleksandre Dojčinović.

Domaća dizajnerica je brendom Lei Lou još jednom oduševila prisutne, a mnoge su ljepotice i stigle upravo u njezinim ranijim komadima.

Pogledajte u galeriji tko je sve stigao na reviju:

'Ovaj spoj umjetnosti i mode je predivan. Sve je bilo čarobno, a čak je i grmljavina dala neku posebnu čar. Ovo mi je prvi put da sam na ovakvoj reviji, a Alex je jako kreativna, pa nas uvijek iznenadi na svoj način', rekla je oduševljena Lejla Filipović za Story, a Daniela Trbović je dodala:

'Ovaj događaj je osmišljen do najsitnijih detalja. Od okupljanja u jednom dijelu grada do prijevoza i dolaska u ovaj prekrasni, reprezentativni umjetnički prostor, a sama kolekcija je iznimna.’

Ovo je peta samostalna revija Aleksandre Dojčinović kojom su dominirale čipka, šljokice i vuna, a kao prave zvijezde pokazale su se i čizme i torbe u neobičnim bojama.

U galeriji pogledajte predstavljene kreacije:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 05:29