PALO SUDBONOSNO 'da'

FOTO: OŽENIO SE DINAMOV KAPETAN U Stenjevcu feštali bivši i sadašnji nogometaši Modrih, a njihove bolje polovice su zablistale!

 Hanza Media

Kapetan Dinama Domagoj Antolić izrekao je jučer sudbonosno “da” svojoj dugogodišnjoj djevojci, ekonomistici Mateji Mitrović, u crkvi Uznesenja Djevice Marije u zagrebačkom Stenjevcu.

Ponajbolji igrač kluba iz Maksimira za kuma je odabrao najboljeg prijatelja Mateja Bagarića, bivšeg igrača Dinama, s kojim je išao u Dinamovu školu, a istodobno i potpisao prvi ugovor za Dinamo. Mladenku odjevenu u bajkovitu vjenčanicu boje šampanjca do oltara je doveo njezin otac, a nakon izlaska iz crkve sretne mladence dočekao je gromoglasni pljesak, zapaljene baklje, ali i barjaktari, harmonikaš, tamburaši i klapa uz čije su zvuke otplesali i svoj prvi ples.

Među uzvanicima su bili i brojni Antolićevi prijatelji s nogometnog terena, poput Leonarda Mesarića, Marija Šituma, Andreja Kramarića, Petra Stojanovića, Domagoja Pavičića, Ivana Fiolića, Tomislava Mikulića i Ante Rukavine, koji se u jednom trenu s defom u ruci i odlično raspoložen pridružio tamburašima.

I dok je crkvena ceremonija bila rezervirana za obitelj i najbliže prijatelje, velika svadbena zabava održala se u luksuznom Golf & Country Clubu gdje su se uzvanici zabavljali do ranih jutarnjih sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 11:53