SREĆA U NESREĆI

FOTO: OD SMRTI GA SPASIO SIGURNOSNI POJAS Naš poznati umjetnik objavio fotografije svoje teške prometne nesreće

 INSTAGRAM

Jedan od pionira zagrebačke ulične umjetnosti, grafički dizajner i grafiter Slaven Kosanović, poznatiji kao Lunar, imao je tešku prometnu nesreću na autocesti A1 iz koje su on i prijatelj samo pukom srećom izvukli živu glavu.

- Oduvijek sam se grozio autoputa i velikih brzina, a neku večer desilo se ono za što sam mislio da se dešava nekome drugome. Prevezao sam kilometre, vozio u raznim uvjetima, za volanom prošao brojne gradove i smatram da imam prilično samopouzdanje u vožnji. Udarac i višestruko prevrtanje uvjerili su me da trebam biti još oprezniji - napisao je Lunar na Facebooku.

Objavio je i fotografiju 'zgužvanoga' automobila te dodao kako su prijatelja i njega od sigurne smrti spasili sigurnosni pojasevi.

- Da nismo bili vezani i da nije bilo bočnog airbaga, ne bi ispalo ovako. Moglo se desiti negdje drugdje, mogli smo sletjeti u kamenjar, odbiti se od ograde i zavrtjeti se po cesti, mogli su naletjeti drugi vozači, scenarij se mogao odvrtjeti u raznim verzijama - objavio je Kosanović na društvenoj mreži.

Svim sudionicima u prometu savjetovao je da budu oprezni, da na put kreću odmorni, da ne brzaju i da uvijek imaju otvorene oči za sve druge oko sebe.

- Nesreća se desi u djeliću sekunde. Sretno - zaključio je grafiter, a prijatelji su mu poželjeli što brži i fizički i psihički oporavak uz riječi: 'od sada na dan kad si ovo preživio slaviš drugi rođendan'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:32