SP U RUSIJI

FOTO: OBITELJ VIDA STIGLA U SOČI Tata Domagoj uživa u nježnim trenucima sa sinčićem, suprugom i majkom: David jedva čeka tatu u akciji

 
 Tom Dubravec / CROPIX

Pred utakmicu naše reprezentacije s domaćinima, Rusima, napetost je na samom vrhuncu, a podrška s tribina itekako je dobrodošla, a posebno ako za “vatrene” navijaju njihovi najmiliji.

Tako su u Soči uoči četvrtfinala Domagoju Vidi stigli njegovi najvjerniji, ali i najdraži navijači, supruga Ivana, sin David i majka Željka. Vidina obitelj odsjela je u istom hotelu u kojem boravi i naša reprezentacija pa naš nogometaš, koji inače igra za turski Bešiktaš, slobodno vrijeme između treninga i ostalih obveza koje naša reprezentacija ima uoči velike utakmice provodi u najdražem društvu.

Sam hotel jedan je od luksuznijih u elitnoj četvrti Sočija, Adleru, a od stadiona je udaljen tek 500-tinjak metara i omiljeno je odredište ruskih bogataša. Četvrtak je za naše nogometaše bio prilično uzbudljiv jer nakon gledanja videa o ruskim suparnicima i ručka čitava je reprezentacija velikom tortom proslavila 29. rođendan Dejana Lovrena, kojeg je suigrač Mateo Kovačić na njegov veliki dan iznenadio spačkom, zalivši ga vodom dok je spavao.

Za to vrijeme Ivana Vida, bivša Kraljica Hrvatske, sa sinom i svekrvom uživala je u bogatom sadržaju koji nudi luksuzan hotel u kojem je rezervirala sobu kako bi bila što bliže suprugu. I dok je trogodišnji David isprobao sve čari dječjeg parka, bazena i drugih zabava rezerviranih za djecu, njegova mama i baka imale su priliku razgledati grad, obići plaže popularne među surferima i unajmiti bicikle kako bi se provozale.

Nakon ručka i slavlja Domagoj Vida pridružio im se u nekoliko sati slobodnog vremena jer već u 18.15 po lokalnom vremenu slijedila je konferencija za novinare, a u 19 sati trening. Vrijeme u Rusiji bilo je idealno, cijela je obitelj uživala u brojnim aktivnostima, a u čuvanju malenog Davida supružnicima je od velike pomoći bio “baka-servis” pa su neko vrijeme mogli odvojiti i za sebe.

Olakšanje nakon stresa

Trenuci sa suprugom Domagojem Ivani Vidi sigurno su bili veliko olakšanje nakon stresa koji je proživjela prije desetak dana kada su joj nepoznati počinitelji u Zagrebu provalili u automobil i iz njega ukrali novac. Kako je i sama rekla, nakon toga se u stanu sama sa sinčićem osjećala prilično nesigurno. Međutim, sad kad je obitelj na okupu sve je lakše, a uz navijanje njegove Ivane, sinčića i mame, Domagoj Vida lakše će se upustiti u okršaj s Rusima.

Kao podrška na tribinama za veliki dan koji Hrvatsku očekuje sutra i izborniku Zlatku Daliću u Rusiju je u posjet stigla supruga Davorka Propadalo, sa sinovima Tonijem i Brunom. Na stadionu u Sočiju u subotu bi se moglo vidjeti i još ljepših polovica naše reprezentacije, a neke od njih već su bodrile naše nogometaše.

U isto to vrijeme, Ivan Rakitić i Vedran Ćorluka snimljeni su kako se odmaraju na balkonu luksuznoga hotela, svatko u svojoj sobi, vjerojatno razmišljajući o utakmici koja bi Hrvatsku mogla odvesti u polufinale.

FOTOGALERIJA: Vatreni u hotelu Radisson Blu Resort u Sočiju

A dok naši nogometaši iščekuju subotu, naši fotoreporteri zabilježili su kako izgleda svakodnevica u ruskome Sočiju. Dok neki upijaju prve ljetne sunčeve zrake na obali Crnoga mora, jedna zaljubljenica u adrenalinske sportove u istome hotelu, u kojemu su odsjeli naši reprezentativci, okušala se u surfanju na umjetnim valovima. Kako se snašla, pogledajte u galeriji!

FOTOGALERIJA: Svakodnevica u Sočiju iz objektiva našeg fotoreportera

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:16