PRIJE DESET GODINA

FOTO: 'EVOLUIRAO SI DEFINITIVNO' Pažanin šokirao izdanjem u kojem je izgledao kao Senna M, a onda je Viktorija Rađa osvanula samo u štiklama

 
Arhiva Cropixa: Ivan Pažanin 2012.
 Jadran Babić / CROPIX

‘Nema tu neke velike promjene, ima tu malo više od 10 godina. Malo je veći brk i to je to’, uz smijeh je konstatirao Ivan Pažanin, odgovarajući izazovu #10yearchallenge, u kojem su sve brojnija poznata lica otkrila svoja najrazličitija životna izdanja stara otprilike jednu dekadu, piše Slobodna Dalmacija.

Izblajhane žute kose podignute u irokezu u maniri Billyja Idola 80-ih, popularni splitski kuhar uspio je sve šokirati, a jedna je pratiteljica dobro primijetila da ‘baca’ na Sennu M. Druge je podsjetio na Eminema s početka karijere.

U svakom slučaju svi su se složili da mu godine ‘dobro čine’.

‘Ma daaaj...ma nisi to ti’, ‘Ovo je najžešća promjena’, ‘Pa, hvala bogu na godinama’, ‘Evoluirao si definitivno’, ‘Ajmeeeeeeee’, tek su neki od komentara koji su rekli sve.

Izazovu se priključio i Ivanov kolega Mate Janković, koji je složio paket od svoje dječačke fotografije i jedne momačke, na kojoj nosi golemu bradu. Kako je otkrio, ipak lažnu.

No sudeći po reakcijama, na izazov je najsmjelije odgovorila Splićanka. Viktorija Rađa objavila je, naime, svoju crno-bijelu fotografiju na kojoj na sebi ima samo štikle i pirs u pupku.

‘Uz ovu se ne isplati stavljat od danas’, mudro je podvukla Viki, izazvavši silu oduševljenja i komplimenata, piše Slobodna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 10:55