SUPERTALENT

Filipinka iz Međimurja osvojila publiku: ‘Prvi puta je tako dodijeljen zlatni gumb‘

Djevojačica je posebno je oduševljena kulturom tog kraja i upravo to željela je pokazati u showu

Chriztel Renae Aceveda

 Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

Publika je prvi put u povijesti "Supertalenta" večeras direktno u polufinale ovog showa Nove TV poslala jednog kandidata, točnije malu Filipinku, 12-godišnju Chriztel Renae Aceveda koja već nekoliko godina živi u Svetom Martinu na Muri. Djevojačica je posebno je oduševljena kulturom tog kraja i upravo to željela je pokazati na "Supertalentu" pa je u njega stigla u narodnoj nošnji, te tečnim hrvatskim jezikom i tradicionalnom pjesmom oduševila žiri.

image

Chriztel Renae Aceveda

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

"Mi smo svi ovdje u problemu, nemamo više nijedan zlatni gumb.", kazala je članica žirija Martina Tomčić, a onda je publika uzela stvari u svoje ruke i stisnula ‘zlatni gumb‘ za Chriztel.

"Osjećam se jako veselo, nemam riječi uopće, jako sam zahvalna.", poručila je nakon svega Chiztel koju su zbog ove iznimke, morali osobno zlatnim konfetima zasuti voditelji Igor Mešin i Frano Ridjan.

I akrobatski duo Tijana Divac i Marko Haos koji su sedam godina ljubavi proslavili nastupom na "Supertalentu" mogao je biti sretan zbog postignutog rezultata. Dobili su četiri prolazna glasa.

image

Tijana Divac i Marko Haos

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

Julija i Zala, glazbeni duo De Liri za nastup su odabrale su hit Dine Merlina "Kad si rekla da me voliš" i svojom izvedbom oduševile žiri koji ih je nagradio prolazom u sljedeći krug natjecanja također s četiri ‘da‘.

"Kada sam vidjela harfu pomislila sam joj ne, neki dosadan broj, samo će se Martina radovati, a onda ste uletjele vi. Zajedno zvučite u tom dvoglasu baš divno, izabrale ste super kul pjesmu, cure fakat ste bile super.", oduševljena je bila Maja Šuput. Kim Sofia Krajačić stigla je na Martinin direktan poziv na audiciju. Najčešće pjeva s obitelji dok tata svira gitaru, stoga je upravo njega pozvala na pozornicu te su u duetu izveli hit "Shallow" te od žirija dobili četiri prolazna glasa.

image

Kim Sofia Krajačić

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

"Kim ti si teško simpatična, a ti i tata ste još teže simpatični zajedno"., zaključio je Davor Bilman. Mladi pijanist Sebastian Šimetić jednako tako dobio je jednoglasnu podršku žirija. Talent u freestyle nogometu predstavila je Patricija Pejić koja se u ovom sportu i natječe.

"Rekao bih da si na jako dobrom putu da postaneš jako dobra u tome, treba ti još malo vještine, ali svaka čast što se baviš nečim što možda kod nas nije tipično.", pohvalio ju je je Bilman. Njezini trikovi nisu oduševili samo Martinu koja je Patriciji dala ‘ne‘.

image

Patricija Pejić

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

Jovan Božin tek je prije četiri godine shvatio da je glazba njegov životni put. Želi pisati pjesme, stvarati muziku i biti uspješan u tom svijetu. Na velikoj pozornici "Supertalenta" izveo je pjesmu "Možda je to ljubav" od Željka Joksimovića, a za izvedbu je dobio tri prolazna glasa i jedan poticajni ‘ne‘ od Fabijana Pavla Medvešeka. Još kao dijete, Dario Perković, u svojoj je sobi na gitari svirao pjesme Bijelog dugmeta, a dječački san mu se i ostvario pa tako iza sebe ima godine suradnje s poznatim hrvatskim zvijezdama, a danas je obiteljski čovjek. Želja mu je bila prvi put u životu nešto napraviti za sebe i zato se prijavio na Supertalent. Izveo je poznatu pjesmu "Tamburaši s Dunava" no izvedbom nije uspio proći u sljedeći krug natjecanja. No to je uspio Desimir Stojković zahvaljujući svojoj sposobnosti da čak 234 puta u minuti udari nunčakama

image

Desimir Stojković

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv
.

"Sviđala mi se vaša koreografija koja je imala korake i izgledala kao neki ples.", zaključio je Fabijan za još jednog sretnika koji je večeras uspio proći, jer nisu svi bili te sreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:01