KOJIĆ I POPOVIĆ

Fanovi zatrpali Seve porukama podrške: ‘Ono kad bivši bivšem poklanja ikone, a obojica pate za ikonom. Neprocjenjivo‘

Dok svi pričaju o novopečenom velikom prijateljstvu Kojića i Popovića, Severina uživa u Italiji

Severina

 Instagram/Severina

I dok cijela regija bruji o novopečenom velikom prijateljstvu između Severininih bivših partnera Igora Kojića i Milana Popovića, poznata pjevačica uživa u Italiji.

"Alberobello je poznat po jedinstvenim građevinama nastalim gradnjom bez veziva, isključivo od nepravilnih vapnenačkih kamenja, koje su preživjele od prapovijesti do modernih vremena, koje se nazivaju trullo. Trulli Alberobella se nalazi na UNESCO-vom popisu svjetske baštine u Europi od 1996. godine", napisala je Severina u opisu fotografija iz Italije koje je podijelila na svom Instagram profilu.

I tako je odlučila ignorirati pitanja i natpise o bivšim partnerima i fokusirati se isključivo na uživanje u odmoru i putovanju. No, njezini obožavatelji nisu mogli šutjeti i ignorirati Kojića i Popovića.

"Ono kad bivši bivšem poklanja ikone, a oboje pate za ikonom... Neprocjenjivo", "Predivna i moćna žena. Da ne mora ni prstom maknuti, a da pritom ne napravi dva klauna koja su baš smiješna. Svaka ti čast", "Moja Seve, dobro je pa su obojica bivši", "Kad te čovjek pogleda, jasno je što je onim budalama. Drama si u svakom izdanju" - glasili su samo neki od brojnih komentara podrške kojima su pratitelji zatrpali Severinin Instagram.

Podsjetimo, Kojić je nedavno na Instagramu podijelio fotografiju s Popovićem te mu se zahvalio na ‘iznenađenju za rođendan‘.

"Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dijete koje mnogo volim i s kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su naprosto neraskidive. Svatko tko je Aleksandrova obitelj i moja je i svako tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i zauvijek. Živjeli", napisao je Kojić, kojemu je Milan Popović za rođendan poklonio ikonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:30